секс закони

Всяка жена трябва да спазва тези 5 се*с закона, за да бъде щастлива!

Жените обичат секса точно толкова, колкото и мъжете, дори понякога повече.

Но за мъжете е много по-лесно да получат това, което искат, докато при жените е доста по-трудничко това да се случи.

Ето защо трябва да си създадем няколко навика и правила, които ще доставят гарантирано удоволствие не само на партньора ни, но и на нас.

Има някои неща, от които се лишаваме по време на секс, защото може би не знаем как да си ги поискаме, но е време да вземе това, което ни се полага под завивките с няколко прости, но ефективни секс правила.

Вижте ги:

1. Нека са потруди за твоя оргазъм – спри да симулираш на мига, а го накарай да поработи здравата, за да се почувства добре, а след това му върни жеста.

2. Доставяй си удоволствие сама – това отдавна не е тема табу и трябва да бъде точно така. В крайна сметка кой ще се погрижи по-добре за теб от самата ти?

3. Попитай го дали се е изследвал – сексът е далеч по-приятен и спокоен, когато двамата партньори знаят, че са чисти. Тогава можете да се отдадете напълно на преживяването и да не се безпокоите са последствия.

4. Спри да се чудиш какво си мисли той за теб – ако един мъж иска да спи с теб, то със сигурност те намира за привлекателна и изобщо няма за какво да се тревожиш – бъде себе си и се отпусни.

5. Никога не прави нещо, което не искаш – сексът трябва да е приятно преживяване и да бъде еднакво желано от двамата партньори. В леглото прави само нещата, които ти носят удоволствие и ще се чувстваш щастлива.

Източник: ПИК.БГ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply