ръководство за анален секс

Ценно ръководство за безопасен и приятен анален се*с (18+)

Стигнали сте до период на невероятна интимност във връзката си и ви се иска да опитате нещо ново.

Аналният секс е едно от табутата, които ви се иска да прекрачите, но не ви достига смелост да го направите, защото сте сигурни, че ще боли. Партньорът ви настоява да го направите…Причините да го искате не са много, но достатъчно, че да се опитате да включите аналния секс в любовния си живот.

Ако сте правили досега няколко неуспешни опита да правите анален секс, то причините може да бъдат няколко – първата опира до психическата нагласа, която сте имали в момента на първия опит-били ли сте от дълго време с този партньор, имали ли сте му достатъчно доверие, били ли сте напрегнати, или тотално релаксиращи… Втората причина, са методите, които са използвани, те също са от голямо значение за успеха на начинанието.

Нека ги разгледаме по-детайлно:

Преди да започнете самото действие, нужно е и двамата да сте изключително силно възбудени. Ако партньорът ви направи възбудата ви силна като докосва клитора ви с уста, пенис, или някоя секс играчка, той трябва да го прави, докато се възбудите до крайна степен. Нека не бърза и не ви създава напрежение.
Веднъж достигнал до „задният двор“, той не бива да прониква бързо и рязко. Въпреки, че сте възбудени, аналният ви отвор няма естествени смазващи жлези, които да го овлажняват, така че ще е нужно единият от двамата да го навлажни, най-добре с лубрикант.

Освен това самият отвор ще трябва да се масажира лекичко, за да се отпуснат мускулите , които го стягат. Действието се извършва бавно и нежно. Нещо много важно-той не бива да престава да възбужда останалите ерогенни зони в същото време, така че задачата се усложнява.

Когато сте достатъчно възбудена, че да дадете зелена светлина, нека той лекичко вкара навлажнения си пръст-съвсем лекичко-около 1 сантиметър и остане така.

Ще почувствате как сфинктерът ви се стяга и отпуска в отговор на проникването. Нека не го вкарва по-дълбоко, а само да го движи кръгообразно, или напред-назад, без да го изважда напълно. Трябва да се чувствате комфортно, така че не бива в никакъв случай да се бърза.

Докато пръстът му стои там, той трябва да продължи да ви гали и възбужда, като докосва възбудимите ви места. Той може да проникне с пръст вече по-дълбоко и да продължи движенията. Когато се отпуснат мускулите на анусът ви още, може да постави два пръста вътре, или секс играчка , подходяща за анален секс. Дори играчката може вие сами да поставите там.

Ще е необходимо да повторите няколко пъти тези действия, преди дори да се помисли за проникване с пениса.

Когато това стане, процедурите са същите както и с пръста, но принципът е, че колкото по-голям е обектът на проникване, толкова повече трябва да е стимулацията. За да правите анален секс за първи път, трябва да сте много търпеливи и двамата, защото въпреки че той трябва да се случи в отговор на голяма възбуда и желани е от двамата, невинаги той носи желаното удоволствие и всъщност може да намали способността ви да се отпускате. Когато му кажете, че трябва да спре, той трябва да го направи веднага, без да задава допълнителни въпроси.

Важното в крайна сметка е доверието. То отключва вратите към възбудата, релаксацията и аналния секс.

Източник: stara-bulgaria

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply