упражнение за отслабване

Свалете досадните мазнини по корема само с 1 упражнение и то за 1 минута!

Само за 60 секунди това упражнение се равнява на буквално 1000 коремни преси – цифром и словом!

Трябва да свалите няколко килограма или да стопите тлъстинките по корема, натрупани през зимните месеци около трапезата. Но пък не ви се ходи на фитнес и мразите коремните преси.

Няма страшно! По принцип коремните преси са най-недолюбваните даже от болшинството хора, спортуващи активно.

Хубавото е, че в света има едно единствено упражнение, което е толкова натоварващо и ефективно за всички мускули на тялото, че ако правите само него и то у дома, само след месец няма да познаете тялото си – гаранция!

Обясняваме и как се изпълнява това упражнение, което стопява излишните тлъстини и влияе на абсолютно всички групи мускули в тялото.

Тъй като не остава нито една част, която да не бъде натоварена. Важно е да запомните, че през цялото време тялото ви не бива да бъде отпуснато, а стегнато. За доказателство ще кажем, че 60 секунди или една минута от това упражнение, се равняват на 1000 коремни преси – цифром и словом. Упражнението ще видите на снимката в текста и я разгледайте добре, тъй като то изглежда леко само видимо. В действителност е доста сложно, но не като начин на правене, а като издръжливост.

Първо поставяме ръцете си на пода до лактите, които също са опрени на него и заставаме на колене. Гърбът ни е нужно да е напълно изправен, а носът да сочи към пода, за да може шията ни да е успоредна с тавана.

След като сме заели тази позиция, изнасяме първо десния си крак назад и стъпваме само на пръстите му. Веднага след това изпъваме и левия крак като двата крака се опират в пода само на пръсти и тежестта на тялото ни се оставя върху тях. Държим се само на краката и ръцете си до лактите.

Не правите нищо повече, само стоите в това положение, без да мърдате.

И така поне 60 секунди, след което плавно се изправяте. Ако можете, след малко повтаряте упражнението за още 60 секунди, а ако не, правите по 60 секунди на ден, докато постепенно свикнете и издържите по-дълго време.

Напредналите и хората, занимаващи се редовно със спорт, трябва да се стремят да правят упражнението по пет минути на ден. Но и само за минута в началото, то дава наистина невероятни резултати за цялото тяло.

Само след 30 дни ще се уверите сами пред огледалото, че сте много отслабнали, бедрата ви са стегнати, а от корема няма и диря.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply