формата на юмрука

Формата на юмрука ви разкрива всичко за вас – вижте как!

Жестовете говорят много за характера ни. Начинът, по който говорим, по който се движим или как се здрависваме.

Без да се замисляте, стиснете юмрук и вижте какво казва това за вас:

1. Спокойни и доверчиви хора

Вие не обичате разправиите, стоите далеч от клюките и обичате спокойния си живот. Добродушни сте и често се възползват от вашата доброта. Имате верни приятели, които винаги могат да разчитат на вас. Раними сте и сте много чувствителни. Винаги сте готови да помогнете и да подадете ръка. Имате много спокоен характер и всички обичат да си общуват с вас.

2. Лидерите

Вие сте изключително силни хора, които винаги взимат нещата в свои ръце. Не обичате да сте под контрола на някой друг, предпочитате сам да чертаете съдбата си. Родени сте за лидери и можете да ръководите много хора с лекота. Знаете как да си пробивате път в живота и не ви трябва помощ, за да се справите с всички трудности. Много сте дръзки и в любовта, винаги получавате това, което искате и имате добър подход към хората.

3. Плахите

Вие сте изключително деликатни хора, страхувате се да изразявате ясно исканията си и се пускате по течението. Невъзможно е да бъдете лидери, вие сте от хората, които служат вярно, стига някой да им възложи задачи. В любовта ви е много трудно, защото рядко поемата инициативата. Добри хора сте, но ви липсва малко смелост, за да ви забележат другите по всички възможни начини.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply