img

Вижте еликсирът на Амишите, който лекува рак, асма, артрит, високо кръвно, импотентност и още много други (рецепта)

/
/
/
Тази рецепта е част от традиционната култура на Амишите и се използва от много отдавна, заради полезните си свойства.

Той е отличен за здравето на цялото тяло, но е особено ефективен при язва, хрема, астма, артрит, импотентност, рак, високо кръвно налягане и много други заболявания.

Този лекарствен продукт има антиканцерогенно, антивирусно и антибактериално действие.

Той съдържа най-мощните естествени съставки: оцет, лимон, чесън, джинджифил и мед.

Те могат да се борят срещу различни заболявания и значително да засилят имунната система. Освен това, тази изключително естествена смес може да намали нивото на холестерола, да засили имунната система и да намали нивото на захар в кръвта. Ако консумирате две седмици може значително да регулирате и кръвното налягане пише zajenata.bg.

Необходими съставки: 100 милилитра вода 1 скилидка чесън (настърган) 1 парче пресен джинджифил с размер на глава чесън (настърган) 1 чаена лъжичка лимонов сок 1 чаена лъжичка органичен ябълков оцет 1 чаена лъжичка биологичен медЗабележка: Това е рецепта за приготвяне на една доза.

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки и добавете 100 милилитра вода. Тази отвара може да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни, но се препоръчва винаги да подготвяте нова доза и веднага да я изпивате, защото само така ще се запазят всички нейни полезни свойства. За да се запази ефективността на този продукт е важно да не го загрявате.

Употреба:

Трябва да се пие на гладно, сутрин и преди вечеря. Имайте предвид, че не трябва да го консумирате повече от 3 пъти на ден.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *