жени по които мъжете губят ума си

3 типа жени, по които всички мъже си губят ума – провери дали си от тях!

За всеки влак си има пътници.

Едни мъже искат един тип жени, други – друг вид. Все пак има момичета, които винаги са предпочитани! За щастие, в нашите географски ширини е пълно с тях. Така че нищо чудно голяма част от вас да се открият в описанията.

Съблазнителна блондинка

Пример: Мерилин Монро, Парис Хилтън

Мъжете си падат по блондинки, но това не означава, че ако се превърнеш в такава ще ти падат на краката. Трябва и поведение. Видът блондинки – животът е хубав, ще му се наслаждавам и изобщо не ми пука какво мислят другите, винаги прави гъдел на господата. Едно секси, смело момиче, което той иска да има. Умира да има!

Жена от висок клас

Пример: Катрин Зита-Джоунс, Анджелина Джоли

Женствена, интелигентна, с маниери и поведение, с кралско излъчване и увереност. Тя е умерена, красива, истинско въплъщение на женското начало. Възбужда само с поглед! И в същото време в нея има потайност. Мъжете винаги искат женствени жени и това не може да се оспори.

Чаровната лудост

Пример: Мег Райън

О, не, тя няма да го покани на театър, ще го покани на бира в барчето до блока. Тя е забавна, отворена, разказва вицове, а след това се смее от сърце. Истината е, че мъжете не само падат по такива жени, но и се влюбват до лудост в тях.

Така че, момичета, вие в коя категория да попаднат?
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply