img

Първото нещо, което видите на тази снимка разкрива много за Вас – пробвайте се!

/
/
/
Погледнете красивата рисунка и кажете какво видяхте първо. Това разкрива някои ваши черти от характера и донякъде целите ви в живота.

Ако първо сте видели…

Жената

Вие сте много чувстителни и имате ранима душа. Вярвате, че човек трябва да подхожда с добро към другите, за да има щастие и разбирателство. Обичате да споделяте опита си с другите, мъдри сте и всеки се допитва за съвет до вас. Имате горчив опит с любовта, но не сте загубили вяра в нея.

Обичате докрай, давате всичко от себе си и донякъде позволявате и да ви вземат всичко. Гледате на живота като на сериозна задача и подарък, който не бива да пилеете и ден. Дейни сте, обичате да си запълвате времето с полезни дейности и не обичате да мързелувате безцелно. Като хората сте изключително търпеливи и спокойни с другите. Удоволствие е да се общува с вас.

Конете

Ако първо сте забелязали конете на рисунката, то значи вие сте много специални по душа. Имате развито въображение, голямо сърце и добър подход към всеки човек от обкръжението ви. Обичате да помагате на другите с каквото можете, а помощ никога не искате. В любовта сте едни от малкото щастливци, които могат да се похвалят, че могат да обичат истински и от сърце.

Родени сте за любов и приключения. Обичате да пътувате, да научавате нови неща и да не губите и ден, без да сте правили нещо, което обичате и ви кара да бъдете щастливи. Умеете да цените малките радости в живота, което ви прави наистина специални хора.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *