рецепта за диабет

С тази отвара ще забравите за ДИАБЕТА само за 5 дни, а дори не се налага да ходите на лекар (РЕЦЕПТА)

Диабетът е болест, характеризираща се с повишено ниво на кръвната захар ( глюкоза ) в организма, което се дължи на отслабената реакция на клетките към инсулина или на недостатъчното му произвеждане в тялото.

Има три основни типа диабет:

Захарен диабет тип 1 : дължи се на неспособността на тялото да произвежда инсулин.
Захарен диабет тип 2 : дължи се на неспособността на клетките да реагират на инсулин, понякога в съчетание с понижено производство на хормона.
Гестационен диабет : проявяващ се по време на бременност.

Какви са симптомите на диабет ?

Повишена жажда
Засилено уриниране
Замъглено виждане
Повишен апетит
Повишена умора
Необичайна загуба на тегло

В тази статия, ние от Girl.bg, ще Ви покажем напълно естествена рецепта, която е изключително полезна при контролиране на диабета. Освен, че е много ефективна, тя е и много по-евтина, отколкото конвенционалната медицина.

В допълнение, нейните резултати са гарантирани, както и това, че не представлява опасност за Вашето здраве. Ако искате добър контрол на диабета, по естествен начин, това лекарство е само за вас!

Ето как можете да го направите:

Съставки:

2 пръчици канела
пакет от подправката карамфил
литър и половина минерална или изворна вода.

Начин на приготвяне:

Канелата и карамфила се пускат във водата и така приготвената смес в бутилка или буркан оставяте да престои така на хладно място или в хладилника около 5 дни.

На шестия ден течността е готова за употреба. Сместа за висока кръвна захар и за отслабване се приема сутрин на гладно по една кафена чашка.

След като видите, че течността започва да свършва, направете си нова, но гледайте да се застъпят първата и втората смес.

Това означава, че не бива да има ден, в който да не приемате от лековитата напитка. След като и втората бутилка започва да свършва, направете си трета, изпийте и нея и след това е необходимо да направите пауза от 15 дни. Повторете отново процедурата отново, ако искате още по-добри резултати. Сместа намалява много успешно висока кръвна захар и служи за намаляване на килограмите.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply