секси гангстерки

Секси са, но и много опасни – ето ги най-красивите мацки от гангстерския свят (снимки)

Опасни, но много секси, тези жени могат с лекота да откраднат мъжкото сърце, но и сериозна сума от портфейла му.

Затова са и известни-не само с красотата си, но и с престъпните си склонности. Затова мъжете по цял свят трябва да внимават, преди да започнат флирт с някоя от тях, може да завърши фатално, съобщи „А нюз”.

Ето и някои от тези опасни красавици:

Джорджия Уомън, Великобритания

Тя е на 26 години, прякорът й говори достатъчно – Барби. Още в средното училище си спечелва славата на трудно дете, но пред близки и съседи има безупречно поведение. Всичко това продължава допреди месец, когато Уомън е арестувана за участие в банда, ограбвала апартаменти и къщи.

Аманда Нокс, САЩ

Миловидната Аманда всъщност е жестока убийца. Едва линякой от съседите й са могли да предположат това, съдейки само по външния й вид. Но нещата се променят, когато през 2007 година тя е арестувана в Италия за убийство на свой съжител. Той е намушкан на десетина места с нож и починал от загуба на кръв. Аманда по онова време живеела с него, докато била студентка в Италия. Защо го е убила, не става ясно на процеса, на който тя получава присъда от 28 години затвор.

Анджи Валенсия, Колумбия

Манекенка и кралица на красотата на своята страна-това е Анджи Валенсия. Но като се има предвид колумбийските наркокартели, едва ли е учудващо, че се е забъркала в наркотърговия. Използвала е колежки-манекенки за пренасяне на дрога от Латинска Америка в Европа. Пипната е през 2010 година с 55 кг кокаин в куфара. Осъдена на 6 години затвор.

Еми Фишер, САЩ

Наричана още „Лолита от Лонг Айлънд”, още на 17 години има проблеми с правосъдието, защото застреляла съпругата на свой любовник. За щастие, жертвата й оживяла, но Фишер получава 6 години затвор за постъпката си. След излежаването на присъдата става порноактриса.

Превод: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply