магически ритуал

Магически ритуал, който сбъдва най-съкровените ви желания – опитайте, работи!

Всеки от нас има своите желания, но повечето от тях остават само в мечтите и често ни липсва смелост, за да ги осъществим.

Въпреки това, в интернет циркулира един странен ритуал, за който мнозина твърдят, че може да помогне при осъществяването на желанията. Ето как се изпълнява:

Напишете на лист своето желание. То трябва да звучи, като твърдение. Например.: „Аз съм здрав / а. Очаква ме само добро.

След това поставете листа на масата, а върху него чаша, пълна с вода. Разтрийте дланите една в друга и си представете, че енергията преминава между тях. След това отделете дланите и ги поставете около чашата, но без да я докосвате. Повторете вашето желание още няколко пъти, най-добре на глас, с увереност, че думите ви водят към изпълнение. Направете това два пъти – сутринта и вечерта.

Внимавайте желанието да не съдържа думата „Не“. Желанието трябва да бъде ясно формулирано и да не се отнася за нечие страдание, а лично за вашето щастие.

Ако желанието е свързана със здравето, водата в чашата придобива лечебни свойства. Но само за вас.
Когато направите ритуала задължително изпийте водата. Бавно, имайки предвид желанието, почувствайте нейния вкус.

Според многобройни изследвания водата крие тайни, които не знаем, а най-известното твърдение на тази тема, се съдържа в документалния филм Вода.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply