img

Вижте къде се намира „Точката на щастието“ и как може да промени живота Ви!

/
/
/
Днес ви представяме точката на щастието. Благодарение на нея можем да се отърсим от стреса, да подобрим състоянието на имунната система и най- важното- да бъдем щастливи.

Според източната медицина тимусната жлеза е точката на щастието. Тя се намира точно в центъра на гърдите, на нивото на подмишниците. Тимусната жлеза се счита за връзката между мозъка и тялото, което я прави пряк отговорник за протичането на енергийните потоци в тялото.

Този така важен орган обаче, закърнява в тийнеийджърските години. Ето защо, е добре да събудим „спящият“ тимус, а това се случва при духовното пробуждане, себепознанието и по един много елементарен начин- чрез масаж на тази жлеза.

Тимусът изработва Т- лимфоцити, които имат противотуморно действие.

Именно затова, може би този закърнял орган може да се превърне и в най- добрият начин да бъдем здрави- просто трябва да го съживим. Балансът на енергиите се контролира от тимуса и чрез неговото функциониране можем да се предпазим от негативните въздействия и отново да се научим да бъдем позитивни.

Според източната медицина тимусът събужда интуицията и подсъзнанието.

Китайския специалист Мантак Чия разкрива, че това е органът пряко отговорен за подмладяването, като това се обяснява чрез факта, че тимусът произвежда растежни хормони. За тимуса най- ефикасното упражнение е лекото потупване на жлезата с двете ръце едновременно и съпроводено със звук / гласна буква или Ом , може и да е с музикално звучене.

Ако стимулирате ежедневно тази точка на щастието ще усетите прилив на енергия, желание за живот, чувство на щастие и удовлетворение.

Тя ще помогне за духовния ви растеж и ще засили желанието ви за развитие. Ще увеличи интуитивността и сензитивността и ще можете да откривате правилните пътища във всички аспекти на живота си много по- лесно.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *