img

5 райски места, където можете да започнете нов живот – вижте ги!

/
/
/
Всеки човек е имал мигове, в които му се иска да захвърли всичко, да отпътува някъде надалеч и да започне живота си отначало.

Без връзка с миналото, без емоции относно бъдещето, но на място, където да има силни и положителни преживявания.

И ако си мислите, че това е трудно за постигане, значи не знаете нищо. В света има много места ,където човек може да забрави проблемите си и да заживее като нов. Въпросът е да го поискате.

Ето пет предложения за такива райски кътчета, които можете да посетите, ако не искате да правите огромна промяна в живота си:

1. Град Аваруа на остров Кук.

Неголямо селище, разположено на северното крайбрежие на острова. Има 12 000 жители, предимно маори. Туризмът е най-важното перо в икономиката и всяка година желаещите да посетят това кътче се увеличават в геометрична прогресия.

2. Ко Тон Сай, Камбоджа.

Това е малък остров в южната част на страната, който предлага прекрасен плаж и девствена джунгла. Храната е невероятно евтина и качествена, има бунгала, които се дават под наем. Няма промишленост и цивилизацията почти не се усеща.

3. Ксамил, Албания.

Това е малък архипелаг в Йонийско море, Южна Албания. Състои се от 4 малки островчета. В селото, което дава името на архипелага има много спокойствие, добра храна и ниски цени. Разбира се, и чудесен плаж.

4. Едно място за любителите на снега и студа- Сантяго, Чили.

Прекрасен курорт за скиори и планинари, които обичат зимата. Наемите са ниски, има достатъчно забавления, стига да имате достатъчно пари.

5. Град Чески Крумлов, Чехия.

Градчето е разположено в Бохемия, известна чешка област, на река Вълтава. Известен е с архитектурата си и със стария замък. Сградите са в средновековен, ренесансов стил, но има и в стил рококо. Тук сервират хубава бира, няма много автомобили и спокойствието е присъщо на живеещите.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *