страховете на зодиите

Всяка зодия има определен страх в живота – вижте кой от какво се плаши!

Всеки човек изпитва своите страхове, някои от тях могат да бъдат разгадани, благодарение на всяка една зодия. Уверете се сами!

ОВЕН
Хората,които са зодия овен се страхуват от своето бъдеще.

ТЕЛЕЦ
Самотата пък е най-големият страх на телеца, който изпада в депресията, ако не проведе разговор с друг човек през деня. Родените под този зодиакален знак се притесняват да умрат сами, затова са готови да живеят години наред с хора, които ги тормозят.

БЛИЗНАЦИ
Хората от зодия Близнаците изпитват притеснение, че няма да успеят да постигнат поставените си цели, както и че могат да се поддадат на рутината, която да ги заклещи.

РАК
Страх от отхвърляне пък притежава Ракът, който се притеснява, че би изгубил авторитета си, ако има такъв. Изпитва истински ужас от високо и не обича да се катери по дърветата.

ЛЪВ
Игнорирането и недооценяването са най-големите страхове на хората със зодия Лъв. Това са хората с най-малко фобии и заслужават благородна завист.

ДЕВА
Девите също изпитват ужас от самотата, затова и мъжете и жените полагат усилия и търпят какво ли не, за да бъдат обвързани.

ВЕЗНИ
Страх от конфликти имат Везните, които предпочитат мира. Ефикасен начин да преодолеят този страх, е умението да се справят със собствените си драми.

СКОРПИОН
Скорпионите са перфекционисти по природа и се ужасяват само при мисълта за провали и грешки. Тези хора никога не са доволни от това, което са постигнали.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са влюбени в парите и най-големият им страх е свързан с тяхната загуба. За тях те са приоритет, а натрупването им е цел №1. Освен това, те изпитват ужас от самотата и изпадат в депресия, когато усетят, че не са заобиколени от внимание и любов.

КОЗИРОГ
Провал, публично унижение или просто критика – това са само част от страховете на Козирога. Целта му е спасението на света, но се притеснява, че не разполага с нужното, за да го постигне.

ВОДОЛЕЙ
Раздялата с независимостта пък плаши Водолея, който изтръпва от ужас, когато става въпрос за провали или болести. Най-лошият ден в годината е черният петък 13-ти. Когато са във връзка се притесняват, че другият партньор ще се налага повече от тях.

РИБИ
Рибите пък се плашат от задължения и отговорности, както и от конфронтация. Притеснени са, че не могат да открият своя спътник в живота и затова често го сменят, защото все е неподходящ.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply