матраци Нани

Топ модели матраци на Матраци НАНИ

Матраци Нани са еталон за отлично качество на достъпна цена.

Фирмата е дългогодишен производител на висококачествени еднолицеви и двулицеви матраци с особен афинитен към антибаткериалните повърхности, специалните свойства като проветливост на въздуха, анатомичност и ергономичност.

Когато говорим за моделите матраци от фирма НАНИ, категорично, е трудно да посочим един конкретен фаворит, който да наречем за най-купуваният или предпочитан. Разбира се, като всеки друг производител обаче, и матраци НАНИ си има серия от най-популярните и обичани артикули. Ето ги и топ моделите матраци на матраци НАНИ за последните няколко години:

1. Еднолицеви матраци Капсия Visko Pocket Spring

Този модел матрак е познат на аудиторията от няколко години и в същото време продължава да бъде лидер в колекцията на НАНИ. Моделът е еднолицев и е прекрасно съчетание от качествата на POCKET SPRING, ULTRAFLEX HR и MEMORY FOAM /4 см./. Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка, обкрайчени със стабилизираща странична рамка от KOVAFOAM, ULTRAFLEX HR и MEMORY FOAM. За допълнително удобство към матрака е добавена вградена подматрачна рамка от OSB/метал.

2. Двулицеви матраци Medical Hard/Soft

Както се досещате от името, този специализиран моден матраци поставя НАНИ на съвсем ново, изключително високо ниво на пазара за матраци. Създаден, за да облекчи ставни заболявания и да поддържа в максимално оптимално състояние гръбначния стълб, този модел матраци позволява собственоръчно регулиране на твърдостта и комфорта, чрез разместване на различните слоеве на ядрото. В зависимост от личните си предпочитания, може да използвате един матрак по четири различни начина, които са показани на схемата по-горе. Изработен изцяло от екологично чисти материали, матракът е изключително подходящ за хора с алергии или дихателни проблеми. Калъфът е капитониран, с памучна дамаска ORGANIC COTTON, без остатъчни вредни вещества.

Матрак Сиена3. Двулицеви матраци Сирена Фреш Мемори

Поредният уникален модел двулицеви матраци от фирма НАНИ, който обаче пристига с 10 години гаранция и изключително добро съчетания от мемори пяна и органична памучна дамаска, която е деликатна към кожата и създава усещането за топлина и нежност по време на сън. Добавените антиалергична вата и висококачествен памучен плат във вътрешността правят калъфа с висок термален ефект – топъл през зимата и хладен през лятото. Делимият цип и иновативната дишаща лента са гаранция за лесно поддържане на чистота и проветривост в дълбочина. Еластичността и променливата плътност на ядрото заедно с уникалните свойства на термоактивната пяна предлагат перфектна опора за тялото, независимо от височина и тегло, поглъщайки и разпределяйки равномерно тежестта по цялата площ на матрака.

А вие как смятате? Кой е най-добрият според вас модел на матраци НАНИ? Имате ли си фаворит или все още сте в процес на търсене на такъв? Не пропускайте възможността да пробвате някой от посочените от нас или намерете своя топ модел матрак от матраци НАНИ! Успех!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply