img

Ще забравите за всякакви бръсначи, маски и други начини на обезкосмяване – вижте ТАЗИ доказана рецепта!

/
/
/
loading...
Повечето жени се сблъскват с проблема на нежеланото окосмяване. Почти всяка се опитва да го реши с помощта на подръчни инструменти.

Бръснене, кола маска, захарна паста, лазерна и фотоепилация.

Във фризьорски салон могат да премахнат  нежеланото окосмяване  за постоянно, но цената на тази процедура е доста висока. Особено неприятен ефект върху бюджета има епилацията на цялото тяло. В допълнение, методите в салона не винаги са безопасни и могат да доведат до различни  кожни заболявания .

гладка кожа

За щастие, има достъпни, безопасни методи, за да се отърве от нежеланото окосмяване за постоянно. Те изискват време, но резултатът си заслужава!

Как да се отървете от нежеланото окосмяване

Захарна маска

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:
  • 2 супени лъжици  лимонов сок
  • 2 супени лъжици  захар
  • 2 ч.л. вода

депилация

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Смесете в плитка купа всички съставки. Нанесете сместа на окосмените участъци от кожата. Изчакайте, докато изсъхне – това ще отнеме около 10 минути. Изплакнете кожата с хладка вода .

Трябва да повтаряте процедурата всеки ден в продължение на един месец . Лимонената киселина не само обезцветява косъма, но също унищожава структурата му и предотвратява повторната поява на косми.

Медена маска

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:
  • 2 супени лъжици  лимонов сок
  • 2 супени лъжици  мед

нежеланото окосмяване

ПРИЛОЖЕНИЕ:

В плитка купа смесете лимоновия сок и меда в определените количества. Ако имате захаросан мед, разбъркайте, докато сместа добие еднородна консистенция. Вземете памучен тампон и нанесете средството за  премахване на нежеланото окосмяване  върху кожата по посока на растежа на косъма. Оставете да подейства в продължение на 10-15 минути, докато изсъхне, след което измийте с хладка течаща вода.

Процедурата може да се извършва не повече от 2 пъти седмично в продължение на един месец. Ако не се постигнали желания резултат, е възможно да увеличите продължителността на курса с още 2 седмици. Бъдете внимателни! Тази маска може да предизвика алергии, тъй като нейните компоненти са много активни.

нежелано окосмяване

Начини за  отстраняване на космите у дома  има много. Както можете да видите, ние сме избрали най-ефективните за вас.

Не забравяйте да споделите с приятели тези ценни съвети и да започнете навреме процедурата за подготовка за лятото!
Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *