img

Тя искаше да провери дали приятелят ѝ изневерява – написа му бележка, скри се под леглото и…

/
/
/
Едно момиче решило да провери своето момче и неговата връзка и чувствата му към нея.

Тя му написала писмо, че къса с него и че не вижда смисъл от продължаване на тяхната връзка. Като с това искала само да види реакцията му, но действително не искала да го напусне.

Когато завършила писмото оставила го на масата, където знаела, че гаджето ѝ ще го намери. Не искала да пропусне неговата реакция, така че се скрила под леглото и чакала:


След известно време момчето си дошло у дома. Била нервна и развълнувана. Той влязъл в стаята и започнал да чете писмото. Когато свършил, момичето не можело да повярва, какво чува. Той въздъхнал и взел телефона. Чула го да казва:

„Здравей, скъпа, аз идвам при теб. Мислих и накрая осъзнах, че връзката ми е грешка и съм много щастлив, че това е краят. Съжалявам, че по-рано не те срещнах. Ще се видим скоро“.

Момичето било в шок и не можело да повярва, че това се случва. Останала да лежи под леглото още няколко минути след шока. Гаджето ѝ си събирало нещата от стаята, когато излязло от апартамента, започнала да плаче и бавно излязла от леглото.

Дошла на себе си и погледнала стаята. На масата се намирало още едно писмо. То било за нея. Отворила го и започнала да чете. Когато приключила се почувствала много засрамена, но усетила облекчение. Колкото и глупаво да е, в писмото пишело:

– Глупаче мило, следващият път, когато искаш да ме изпробваш, провери дали краката ти стърчат под леглото. Отидох до магазина. Ще се видим скоро, любов моя „.
Коментирай чрез Facebook
loading...
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *