img

Внимание мъже: Тези 8 неща разтапят жените – трябва да ги знаете!

/
/
/
loading...
Модерните момичета вярват, че учтивите мъже съществуват само в книгите и филмите.

Но искаме да ви кажем, че не е точно така. Все още има джентълмени в света, пише Факти.бг

Не се съмняваме, че и днес има истински герои сред мъжете, които карат женските сърца да туптят учестено. Ето 8-те неща, които превръщат мъжа в Чаровния принц.

1. Отварянето на врати

Мъж, който не е твърде мързелив да излезе от колата и да отвори вратата на дамата си, определено показва добро възпитание. Важно е той да знае, че неговата дама се чувства сигурна и й е комфортно. Всяко момиче цени този жест, който на пръв поглед изглежда незначителен.

2. Последната хапка от храната

Всеки знае, че пътят към сърцето на мъже минава през стомаха. Без значение колко е банално това, то е истина. Ако мъжът запази последната хапка от храната за жената, това означава, че той се грижи за нея и я обича искрено. Доверете ни се, това е важно.

3. Прекарва време със семейството й

Ако мъжът се интересува истински от бебешки снимки, забавни истории за роднините и сам избира да прекарва време с родителите на партньорката си, вместо да отиде да играе футбол с приятелите си, значи той е човекът. Дори малките жестове към семейството показват, че вашият партньор ви обича и ви цени, както и близките ви, защото семейството е най-важното нещо за всеки човек.

4. Представя я на всички

Истинският джентълмен знае, че ако не представи момичето на приятел, който срещне случайно на улицата, то момичето ще се чувства нежелано. Добре възпитаният мъж няма да позволи на такова нещо да се случи, защото той се грижи за дамата си и иска тя да се чувства удобно.

5. Подаряване на подаръци без причина

Днешните принцове нямат нужда от специален повод, за да подарят цветя на любимата. Това може да се случи в един случаен ден, след като се прибира от работа и забележи кокетен цветарски магазин по пътя. Мъже, спомнете си за любимата и й купете дори малък, но красив букет, за да я накарате да засияе от любов.

6. Винаги я защитава

Това е малък жест, който всяко момиче ще забележи. Момичетата забелязват, когато мъжът избере да върви от външната страна на тротоара, за да я защити от непредвидими ситуации със сериозни последствия. Без съмнение, това е жест на истински джентълмен.

7. Целувка по челото

Ако един мъж изразява чувствата си като нежно я целува по челото, означава, че той е силно привлечен от жената. Това кара жената да усеща любовта и грижата на мъжа.

8. Помага с обличането на връхна дреха

Разбира се, жената и сама може да се облече, но това не е въпрос на способности. Добре възпитаният мъж винаги държи палтото на жената, когато е студено.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *