img

Много ценен съвет за мъже: Вижте кой витамин трябва да ползвате, за да е активен малкия разбойник в гащите!

/
/
/
loading...
Група съвестни учени от Италия, начело с Алесандра Барази, са установили, че проблемът с ниското либидо при мъжете се дължи не толкова на възрастта, колкото до количествата витамин „D“ в телата ни.

Барази и компания са си направили едно малко прочуване измежду 140 мъжаги, страдащи от еректилна дисфункция. Почти половината от тях изпитвали остър недостиг на витамин „D“ в организма. Само при един на всеки петима количеството на полезната съставка било в норма.

Учените заключили, че недостатъчният прием на витамин „D“ ограничава производството на супероксидни йони, които са отговорни за нормалното кръвообращение. А ако кръвта ти не циркулира както трябва, това неизбежно се отразява и на репродуктивния орган.

Без необходимото количество от тези йони, кръвоносните съдове не се отпускат достатъчно, за да се насладиш на пълноценна ерекция.

Как обаче да си набавиш този чудодеен витамин? Много просто – хапвай повечко бяло месо, масло, сирене, зърнени храни или плодове. Като цяло млечните продукти са перфектен източник, така че, ако гаврътнеш чаша мляко преди да отидеш на фитнес, ще усетиш прилив на енергия не само в бицепса.

Източник: булнюз

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *