img

Отец Романо Заго споделя: Ракът е лечим -вижте неговата рецепта!

/
/
/
loading...

Францисканският монах и учител, отец Романо Заго от Бразилия, в продължение на години изучава лечебното растение алое и е създал специален лек твърдейки, че, наред с други неща, предотвратява и лекува рак.

Това е, което той публикува книгата „Ракът е лечим“.

Романо Заго е работил в Бразилия сред бедните и тогава забелязал, че хората бързо и лесно се възстановят от различни заболявания, използващи различни видове алое. След това, Романо се посвещава на изучаването на растенията и прекарва 20 години в изследване на ползите от тях.

Той стига до Витлеем, където все още живее в напреднала възраст, тъй като е роден през 1932 г.

Съгласно показанията на отец Романо, много от пациентите, лекувани по този начин са с тумори на матката , на гласните струни, на гърдата, на простатата, на мозъка, на дебелото черво, пикочния мехур, левкемия …

Рецепта срещу рак
Приготвяне:

За рецептата се препоръчва алое арборесценс , което е много по-силно, отколкото алое вера. Опитайте се да намерите този тип. Въпреки това, ако не сте в състояние да намерите алое арборесценс, може да вземете и алое вера, което има подобни свойства, но само по-слаби.

Листата с тегло 300 грама се измиват, нарязани на малки парчета се поставят в смесител. Добавете 1 кг. мед и 5 супени лъжици силна алкохолна напитка, която служи за по-добро усвояване при консумация.

Ако не пиете алкохол, използвайте естествен ябълков оцет в същото съотношение. Блендирайте сместа в продължение на 2-3 минути. Поставете напитката в стъклена бутилка, която ще съхранявате само в хладилника.

Разход:

Вземете 1-2 супени лъжици най-малко половин час преди хранене три пъти на ден. Преди да използвате, бутилката се разклаща добре.

В началото вземете 1 супена лъжица три пъти на ден, а след това можете да увеличите дозата до две. Сместа от рецептата е достатъчна за 10-12 дни употреба.

Пийте всичко това. След това се прави пауза за 10 дни и се повтаря лечението, както е необходимо.

Лечението може да се използва заедно със западните медицински терапии.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *