как да го накарате

КАК ДА го накарате да ви целува ТАМ ДОЛУ – ценни съвети за ЖЕНИ!

Мъжете обожават да ни доставят удоволствие, но понякога се въздържат от оралните ласки.

Ето няколко секси трика, с които да го съблазните. Ако трябва да определите кои сексуални удоволствия ви харесват най-много, оралният секс вероятно ще е на едно от първите места, пише „Хот нюз“.

Не само че така можете да се отпуснете и мъжът да върши цялата работа, но и е супер приятен начин да загреете за после…, както и да получите голямото О (оргазъм!). И все пак, прекалено малко жени получават оралното удоволствие, което заслужават. Всъщност 62% твърдят, че им се иска да им го правят по-често.

Какво може да го възпира?

Въпреки, че мъжете са ни казвали, че това е един от любимите им начини да задоволят една жена, може би ги е страх да поискат инструкции. Или може би вие не изпращате сигнал, че искате орална любов. Също така, по-младите мъже могат да бъдат егоисти в леглото и да се съсредоточават само върху своите нужди. Сега, когато вече знаете защо си държи езика зад зъбите, вижте нашите 7 съвета как да получите удоволствието, което желаете..

Тактика за удоволствие №1: Признайте си

Да споделите с приятеля си, че искате повече внимание там долу, е деликатна задача. Според д-р Джейн Гриър, нюйоркски семеен терапевт, ако го направите на голям въпрос мъжът до вас може да реши, че не ви задоволява достатъчно по стандартния начин. Но ако пък увъртате прекалено много може изобщо да не схване посланието. Така че, когато се притисне към вас, за да покаже, че е готов за действие, прошепнете: „Страшно ще ме разгорещиш ако първо ме целунеш там долу.” Това ще го увери, че ви задоволява в момента, но и че искате да се погрижи за още едно място.

Тактика за удоволствие № 2: Интимна грижа

Мъжете обръщат внимание на външността, така че ако поддържате интимните си части в безупречен вид, може би ще го накарате да се задържа повече между краката ви. Да видиш интимните части на жената така разголени все още е табу и по тази причина е много възбуждащо. Сексапилната гледка ще го накара да проучи мястото.

Тактика за удоволствие № 3:

Предизвикайте го В природата на мъжете е да се съревновават. Така че защо да не се възползвате от неспособността му да устоява на предизвикателства? Някъде между натискането и предиграта срамежливо му кажете: „Обзалагам се, че не можеш да ме накараш да свърша, използвайки само устата си.” Направо ще усетите как тестостеронът му бушува, докато се залавя за изпълнението.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply