img

Само за ЖЕНИ: 7 неща, които да направите докато сте САМИ НА ТЪМНО!

/
/
/
loading...
Знаеш ли, че докосваме телефоните си почти 3000 пъти на ден?

Кога неусетно станахме толкова зависими от тях? Не ти ли се иска понякога просто да излезеш от мрежата и известно време да си офлайн? Ако искаш да си починеш от социалните медии и други технологични разсейвания, изключи светлините и пробвай някое от нашите предложения …на тъмно!

1. Кой иска маска?

Ако си толкова обсебена от грижата за кожата, тогава разбираш защо това е първата точка от нашия списък. Избери любимата си маска за лице, запали няколко свещи и си организирай СПА ритуал в домашни условия!

2. Дали не е време за подремване?

Възрастта е само число и няма причина да не можеш да си го напомниш! Ние никога не слушаме, но сънят е от съществено значение за нашето здраве. Докато спим, всички клетки в нашето тяло се ремонтират!

3. Вземи дълга и успокояваща вана!

Нека си го кажем направо – с натоварения график едва ли имаш време да поглезиш тялото си през седмицата. Разтвори соли, добави ароматно масло и отвори бутилка вино. Няма нищо по-хубаво да останеш за момент в собствената си компания.

4. Разхождай се гола.

Очевидно е, че можеш да направиш това и на светло, но ако все още не се чувстваш уверена, да ходиш гола, докато е напълно тъмно, може да те накара да преодолееш несигурността си.

5. Време за йога.

Дори да си начинаеща, има нещо супер успокояващо в това да правиш йога в тъмното. Чувстваш се по-малко забележима и изложена на критика, дори от себе си.

6. Мастурбирай.

Загаси лампите и разгледай и опознай тялото си!

7. Пусни си музика и танцувай така, както никога не си го правила!

Разкърши се, никой не те гледа!

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *