img

В зодиака има 4 професионални свалячи – вижте кои са!

/
/
/
Стойте отстрани и просто наблюдавайте магията им.

Могат да ви заслепят с усмивка или със секси намигване. Каквото и да направят, омайват с огромния си чар и вие доброволно се предавате в обятията им. Ето кои са професионалистите във флиртовете:

Близнаци

Близнаците са остроумни и комуникативни. Не се страхуват да се запознават с нови хора, да ги опознаят и да обладаят времето им. Флиртът им винаги започва с доза шеги, която да предразположи човека пред тях. След това преминават към комплименти и не пропускат да отбележат, ако някой е привлякал вниманието им. Ако сте под прицела им, бъдете сигурни, че ще го разберете веднага. Лъв Дойде ли време за такива класации, няма как да пропуснемЛъвовете

Обичат да привличат внимание и флиртуват, просто защото го намират за забавно. Могат да бъдат екстремно чаровни и завладяващи, докато го правят. Когато набележат следващата си жертва, насочват блестящата си усмивка към нея. Създават комфортна зона около обекта си на желание и без усилия получават това, към което се стремят.

Везни

Изтънчени свалячи, които си падат по още по-изтънчените флиртове. Тотално романтични представители, които не отделят поглед от обекта си на желание. Ако ви срещнат в дискотека, биха предложили разходка под звездите, по време на която да се наслаждават на усмивката и смеха ви.

Стрелец

Не изпитват никакви затруднения при флиртуването. Никога не се чувстват неудобно и винаги имат какво да кажат със страхотното си чувство за хумор. Приемат флиртуването за предизвикателство, което трябва да спечелят на всяка цена. Характерната им черта е използването на езика на тялото. Застават неустоимо близо и не приемат не за отговор.

пик.бг

loading...
Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *