Кериман от "Твоят мой живот"

Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда Кериман от „Твоят мой живот“ когато не е на екран (СНИМКИ)

Нурсел Кьосе получи уникален шанс с второстепената си роля в култовия сериал „ Твоят мой живот ”

И да не ви говори името Нурсел Кьосе нищо, няма начин споменаването на Кериман от „Твоят мой живот” да ви остави безразлични. Безобразната сестра на Йозкан, която натвори повечето интриги в сериала, за изумление на всички стана любимка на зрителите.

Феновете си обичат Джихан и Гюлсерен, възхищават се на елегантната Дилара, но Кериман събира всички пред екрана.

Мрачната зълва на главната героиня ги съсипва от смях, забеляза kliuki.ws.Въпреки пословичната си лакомия (и за храна, и за евро) героинята й се радва на фенска маса, равностойна на тази, които имат младите звезди в „Твоят мой живот”. Всички иска да надникнат в личния живот на Нурсел Кьосе, която се оказа колкото еднаква, толкова и различна с Кериман.

И двете са свързани с Германия. Актрисата и героинята й заминават млади там. Едната обаче е наполовина немкиня. Нурсел отива да стане архитектка, но се връща с диплома на актриса.

Двете нямат деца. Не е ясно защо Кериман остава сама, но за госпожица Кьосе това е осъзнат избор. Тя е волна душа и като вижда през какво минава снаха й, докато отглежда племенниците си решава – „Не искам това за себе си!”.

Актрисата държи на свободата си – не спира да пътува. Превърнала е летищата в Истанбул и Берлин в междуградски спирки. Обича да купонясва, да приема професионални предизвикателства и да намира нови приятели.

Звездата е имала една дългогодишна връзка, но и дума не е ставало за брак. Раздялата не преобръща живота й, а напротив – хвали се, че винаги са я харесвали мъжете.

С нейният маниер на обличане това не е странно! Нурсел обожава деколтетата, късите поли и мрежестите чорапи. Смята се за с*кси и не спира да го подчертава. За да не изглежда смешна сред връстниците си обаче, поддържа идеална форма с много упражнения, оскъдна храна и задължително – кисели, зелени ябълки.

Тези номера не ги видяхме в Твоят мой живот

Тези номера не ги видяхме в Твоят мой живот

Вижте как се забавлява любимката ви когато не е на снимките на „Твоят мой живот” :

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply