img

Само за мъже! 9 факта, които трябва да знаете за женският оргаз*м!

/
/
/
loading...
Според статистиката истински оргазъм не получават всички жени, а средно една от четири.

Опитваме се с големи усилия да коригираме тази статистика, като непрекъснато публикуваме експертни съвети и говорим за опита на тези, които са намерили път към интимното щастие. Защото, ако това се случи, мъжете наистина ще ни завиждат!

1. Жените са надарени с неразбираема, магическа способност да продължат веднага след първия оргазъм и да се чувстват като нови. Не им трябва дори малка почивка!

2. Не искат да спят след оргазъм, нито да изпият чаша топло мляко с мед. Те са готови да изпият три чаши с кафе, може веднага да започнат да обсъждат почти всичко, което им се е случило през последния месец, плановете за следващия ден, за по-следващия и за останалата част от живота! От къде идват всички тези сили???

3. Женският оргазъм звучи като сложно, красиво и вълнуващо пътешествие. Ако се изгради схема на мъжкия начин, по който се достига оргазъм, тя просто ще бъде права линия, която върви нагоре и нагоре, а след това рязко пада до нула. Женският оргазъм прилича по-скоро на развиващо се действие с три мини кулминации, пролог и вмъкнати новели на тема „Чакай, възглавницата ми пречи“.

4. Жените имат толкова много разновидности на оргазма, просто цяло меню! Ако сравним секса с вечеря, мъжете могат просто да си поръчат ястие, а жените да отидат до шведската маса. И това е страхотно!

5. За оргазъм дори не е задължително да участва вагината. Това е още по-изненадващо. При мъжете всеки оргазъм е свързан с пениса, докато жените могат да получат клиторен оргазъм или дори при стимулиране на гърдите. Ние не разбираме как.

6. Може да продължи доста по-дълго от мъжкия, толкова, колкото половинката ти да стане, да пие глътка вода и да си поеме въздух, докато ти все още се намираш в неизследвани светове!

7. Наистина ли жените могат да достигнат до оргазъм докато спортуват? Това се казва да съчетаеш полезното с приятното! Ако съществуваше такава способност при мъжете, това щеше да бъде голям мотиватор за редовни посещения във фитнеса.

8. Факт е, че оргазмът при жените може сериозно да заблуждава. На път е да дойде ….но уви. Жените сякаш са на сафари в пустинята – движат се нагоре и надолу, а понякога колата е на косъм да се обърне и едва ли може отново да се върне на пътя. Това вече не ни харесва.

9. Защо да се отказвате от своето удоволствие? Мъжете не обичат да спират, преди ти да си готова, а и не трябва. Не трябва да се примиряваш с това, което имаш или да имитираш оргазъм. Трябва да има гаранция че той наистина ще настъпи. Винаги.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *