img

Джино Бианкалана пусна снимки на новият си дом в Маями – вижте ги!

/
/
/
loading...
Джино Бианкалата задвижи процедурата по придобиването на имот в Маями и до няколко месеца ще е новодомец.

Новият дом на ДжиноПобедителят от „ВИП Брадър 2015“ напуска Чикаго, където семейството му живее от години, и ще се установи в слънчевия щат Флорида, където живее и фамилията на Христо Стоичков, научихме от ПИК.

Миналата седмица Бианкалата, който повече от година се възстановяваше от тежката катастрофа с мотор, бе на обиколка из Маями, за да си избере имот.

Джино в МаямиДжино бе набелязал няколко къщи, но в крайна сметка се е спрял на луксозен апартамент в тузарски комплекс от затворен тип на 5 минути от най-популярните квартали „Саут Бийч“.

Новият дом на Джино БианкаланаСградата се намира на един от оживените булеварди, а във вътрешността си разполага с просторен открит басейн, достъпен само за живущите в комплекса.

Риалити звездата от вчера е отново в Чикаго и се е захванал с преместването на покъщнината си. В слънчево Маями Джино засега ще живее сам, а родителите и брат му ще останат в Илинойс.

Луксозна сграда в МаямиБианкалата ще се пренесе в новия си дом чак в края на лятото, тъй като преди това му предстои пътуване в чужбина.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *