последните епизоди на "твоят мой живот"

Няма да повярвате какви обрати ще има в последните епизоди на „Твоят мой живот“ – тайни от кухнята само ТУК!

Появата на Дамир преобръща съдбата на всички герои в „ Твоят мой живот ” – Митхат е убит

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” При Джансу нищо не изглежда наред. Дениз връща Емре на социалните. Джансу е съсипана и го напуска завинаги. Рахми убеждава Екрем да съди дъщеря си.
Азра научава, че Митхат е ченге под прикритие и е имал връзка с Хазал. Полицията отвежда Харун, а Джихан отива да спаси за пореден път Дилара и Алаз.

Асуман търси помощ от Дамир. Арестуват Озан пиян, а Джихан намира Джансу в безсъзнание.

Джихан е готов да откупи акциите на Харун от Дамир и той е съгласен. Джансу се връща при майка си след като я изписват. Дилара се кара за пореден път с Асуман. Тя я наказва с ДНК-тест, който потвърждава, че Екрем й е баща.

Йозкан, който вижда убийството на Джандан, прави отчаяни опити да спаси себе си и семейството от вендета. В крайна сметка всички се местят в къща. Чаатай с позволението на Харун праща доказателства на Хазал за престъпленията на Дамир. Азра ги вижда навреме и ги крие.

Озан отива на бизнессрещата на Джихан и Дамир.

Дилара се обажда на бившия, защото Джансу отново е зле. Харун научава за срещата и отива в ресторанта. Пристига навреме, за да спаси живота на Озан. Той обаче е прострелян. Митхат умира, а Дамир и Йълдъръм са ранени.

Дилара научава за поредната загуба в живота си. Не пристига на време, за да види Харун жив.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply