img

Внимавайте родители! Вижте какво се случи с това 9-годишно момиченце, което заспа с телефона си

/
/
/
loading...
В наши дни всички млади и дори по-малките деца имат мобилни телефони.

Родителите харесват идеята, че могат да се свържат с тях винаги, когато пожелаят. Това дете обаче заспа с телефона си и това промени живота му завинаги. Майката на Оливия Ритер – Карли от Великобритания, е от майките, които искат постоянна връзка с детето си и затова му купува мобилен телефон, но не налага правила за ползването му.

Вредите от телефонитеТака Оливия заспива с телефона в леглото си.

На следващата сутрин обаче се събужда с болезнено червено и горящо изгаряне на крака си. Майка й веднага я откарва в болница. Според доктора това е изгаряне от телефона и това е трайно нараняване, което изисква операция. Оказва се обаче, че телефонът не е виновникът за нейния случай. Топлината, която излъчва телефонът, реагира с мастилото на калъфа му и причинява химическо изгаряне на крака на Оливия.

Дете заспа с телефона сиСпоред лекаря, ако детето беше заспало с телефона до лицето си изгарянето не би могло да се отстрани от кожата. След като Карли споделя с други родители преживяното, се оказва, че това не е единичен случай. Затова родители бъдете внимателни с мобилните телефони на децата си!

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *