хит диета

Хит диета, с която отслабвате 10 кг. само за 6 дни – вижте я!

Съществува хранителен режим, който осигурява бърза загуба на тегло до 10 кг.

Тази диета, изчислена на 6 дни, е известна като плодове. През този период трябва да се консумират 9 кг плодове по ваш вкус. Течностите трябва да се ограничат до 500 мл на ден, тъй като плодовете ще ферментират в червата.

Тази диета е както следва:

Ден 1 – 1 кг. плодове,
Ден 2 – 1.5 кг.,
Ден 3 – 2 кг.,
Ден 4 – 2 кг.,
Ден 5 – 1.5 кг.
Ден 6 – 1 кг.

За да запазите резултатите от бързата загуба на тегло от тази диета, специалистите препоръчват тя да се провежда веднъж годишно.

Съществува и друга диета, която гарантира бързо отслабване, а освен да ви отърве от излишните килограми, ще прочисти тялото от токсини.

Това е динената диета.

Храненето по време на динената диета трябва да е 5-6 пъти на ден. Този режим спазвате, примерно, 5-7 дни. Количество диня, което е позволено да ядете, е 1 килограм на 10 килограма човешко тегло. Тоест, ако тежите 80 килограма, имате право да изядете 8 килограма пред времето, в което ще сте на диетата.

Ако решите да спазвате динената диета за повече от 5-7 дни, е добре да включите към менюто си по 1-2 филийки ръжен хляб на ден. Динената диета ще ви отърве от натрупаните шлака, излишната вода и нежеланите соли в организма. Ефективността на тази диета е доста висока. За по-малко от една седмица ще се отървете от 3 до 5 кг, а ако продължите с ръжения хляб – ще стигнете и до 10.

Каквато и диета да предприемете, имайте предвид, че преди това е добре да се консултирате с вашия личен лекар или диетолог.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply