прическата разкрива характера

Прическата на жената разкрива всичко за характера ѝ – вижте как!

Психолози откриха пряка връзка между дамските прически и характерите на техните притежателки.

Ако се носите с много къса коса, ви сте уверени, социални и винаги готови за безобидни флиртове. Лесно се сприятелявате, защото във вашата компания всички се чувстват комфортно. На моменти сте безразсъдни, въпреки високата ви интелигентност и умението да се справяте бързо и лесно с проблемите.

Дамите с прическа „боб“ са изключително прями личности, които винаги казват истината, дори и неприятната. Лесно намират баланса между личните и професионални задължения. Високо организирани и безстрашни, не обичат рутината, а се впускат в нови приключения без комплекси и задръжки.

Косата до раменете показва, че сте еманация на женствеността, която върви ръка за ръка с вашата елегантна и изискана визия. Естествената ви красота и приветливост пленява сърцето на всеки, до когото се докоснете. Обичате предизвикателствата и стремглаво се впускате в нови проекти и приятелства.

Дългата коса разкрива, че сте грижовна, търпелива и романтична натура. В любовта търсите сигурност и не си падате по краткотрайните връзки. Когато се влюбите, давате всичко от себе си, но изисквате и подобно отношение от партньора си. Борите се за мечтите си и бихте направили и невъзможното, за да постигнете своите цели.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply