img

Луксозни бани с красива гледка

/
/
/
Банята е едно от интимните места на човек. Също така, това е помещение, което позволява да експериментирате с него и да откриете кой стил най-много му подхожда.

Луксозните бани се създават с различни предпоставки, като обзавеждане от мебели от бутик, стилно и нестандартно оформление. Но също така важна роля играе и гледката. Обзавеждането и цялата баня трябва да бъдат съобразени и съчетани с това каква гледка имате.

Големите прозорци, които са обърнати към гората или друга зелена площ, ни карат несъзнателно да се докоснем до природата. Баня, която е декорирана в дърво, би било подходящо съчетание с гледката. Гледката към морето ни дава повод да се замислим за по-свежи цветове. Тюркоаз и бяло са една подходяща комбинация в този случай.

В градска среда също може да декорираме банята си според пейзажа.

Можете да изберете по-тъмни и наситени тонове, които да са чудесно съчетание към гледката на града. Черно, венге и кафяво са един стилен избор.

За да постигнем луксозно обзавеждане далеч не означава да претрупваме с мебели. Изчистените линии са по-предпочитани за съвременния дизайн. Овалната вана, стилна душ кабина, малко мебели и ето – имате стил и удобство в едно. Шкафчетата към мивката могат да бъдат декорирани с красив обков, което само по-себе си е предпоставка за лукс и удобство.

Мраморната вана върху подиум, дървените ламперии и каменните облицовки са предпочитана декорация за ценителите на лукса.

Най-важното условие за една страхотна и луксозна вана е да бъдете креативни и смели, за да реализирате своите идеи. Превърнете и най-дръзките си мечти в реалност!

Източник: https://www.keramo-bg.com/

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *