кръвна група характер на жената

Как кръвната група определя характера на жената – вижте тук!

Интересът към човешкия темперамент преди всичко е свързани с ясните индивидуални различия между хората.

Когато става дума за темперамент, често се включват редица психологически характеристики: дълбочината и стабилността на емоциите, действията и индивидуалните характеристики на поведението.

Има много упражнения, подходи и методи на разбиране на проблема. Японците и корейците, например, се придържат към теорията, която свързва определен темперамент на човека с кръвната група.

И не на последно място – съществува връзка между кръвната група и сексуалността на жената. Днес, в тази статия, ще говорим само за връзката между кръвната група и женският темперамент и поведение в леглото.

Има дами, които изглеждат страстни, имат сексапил, но не са сексуални. Сексуалността, по мнението на хематологията, се определя от наличието, състава и количеството в кръвта на човека на половите хормони. Изследванията на учените хематолози, заедно с психолози и сексолози, са установили изненадваща зависимост между темперамента на жената и сексуалността.

Кръвната група и женския темперамент – има ли връзка?
Нулева кръвна група

Жените от тази кръвна група са много егоистични. В отношенията с мъжете те са ревниви и страстни. Тези представителки на нежния пол трябва да имат контрол и последно мнение върху всяка ситуация. Жените, които са с нулева кръвна група обичат силните мъже, но обичайно свързват живота си с мъж, който могат да командват. Те могат да бъдат безопасно наречени олицетворение на съвършенството.

Между другото, трябва да се отбележи, че сред дамите с нулева кръвна група има много успешни жени-предприемачи, знаменитости и делови жени, които предпочитат да доминират над останалите. Обикновено те се движат бързо в йерархията, а всичко останало, се счита за незначително.

В редките, но особено щастливи моменти, в които тези дами решат да правят секс, тяхното „да“ означава надеждност. И изненади… Мъжете трябва да знаят, че редките креватни упражнения с тези дами са компенсирани от невероятното качество и разнообразие, което те могат да предложат.

Кръвна група А

Втората група се различава с търпение и спокойствие. Те са безкористни, приятелски настроени и много дисциплинирани хора. Преди всичко, тези жени ценят реда и комфорта, те се стремят към спокойна среда за решаване на проблемите.

Но, освен всичко това, жените от кръвна група А са много инатливи и раздразнителни. Те се чувстват комфортно когато са подчинени. В работата си са по-скоро наемници, отколкото началници. В романтичните отношения, тези жени са много плахи и срамежливи. Представителките от кръвна група А са перфектните съпруги.

Жените с кръвна група А имат високи изисквания и към себе си. Макар да демонстрират външно спокойствие и хладнокръвие, те имат чувствителна, уязвима душа. Могат да изглеждат дистанцирани, но когато става дума за любов, техните чувства избухват бурно и неконтролируемо!

Кръвна група В

Тези жени са гъвкав характер: те перфектно понасят самотата. Но и в голяма компания се чувстват като риба във вода. За разлика от първите две групи, дамите с кръвна група В не обичат нито да доминират, нито да се подчиняват. Но те са в състояние да се възползват от голямо разнообразие от ситуации, като същевременно запазват независимостта си. Съдбата на тези дами е в непрекъснато движение. Те предпочитат да дават воля на сетивата, отколкото на разума. Такива момичета или жени наричаме парти момичета.

Не се изненадвайте от факта, че те имат много приятели от противоположния пол
Кръвна група АВ

Представителките от кръвна група АВ са много меки и спокойни хора.

Те са внимателни, учтиви и честни. В същото време младите дами с кръвна група АВ много трудно взимат решения. Те буквално са разкъсвани от вътрешни конфликти и съмнения. Такива жени нямат проблем да обичат и да разкрият чувствата си, но рядко го правят добре. В романтичните отношения те са много искрени. Това по-скоро им пречи, отколкото да им помага.

Жените от кръвна група АВ са предразположени към психични разстройства, болезнени съмнения и мъки. Емоциите им са бурни и понякога крайни.

Вие каква кръвна група сте? Между другото, както стана дума по-горе, в Япония често избират служителите според кръвната им група…

В подкрепа на това, навярно не е излишно да попитате партньора си, освен кой е любимият му цвят и сезон, и каква кръвна група е.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply