хороскоп за август 2017

Какво са ви подготвили звездите за месец август – пълен хороскоп за всички зодии!

Дълги летни и горещи дни очакват всички представители на зодиака през месец август.

Време е и за море и забавления, но не забравяйте да сте внимателни, защото Меркурий през този месец ще е ретрограден от 13 до 23 август.

Хороскоп за август 2017 Овен

Егото ви през август е силно изявено. Убедени сте, че за вас няма невъзможни неща и светът лежи в краката ви. Ако се опитат да ви противоречат или да ви разпореждат, ставате гневни и саркастични. Въпреки опитите да ви се наложи чужда воля, пак правите каквото си искате. Както обикновено сте честни и искрени в отношенията. Звездите ви помагат да постигнете компромис в обтегнатите отношения, но ви съветвам да го правите, без да влагате емоция или да се опитвате да променяте хората. Ще печелите добре, което не е повод да проявявате щедрост, да правите дарения, защото вашата доброта няма да бъде оценена. Около вас ще има много дразнители. На всяка цена овладявайте нервите си, за да не стигнете до трудно лечими нервни неразположения. От вас зависи да съхраните себе си. Пазете се от импулсивна извънбрачна връзка, която може да разруши дори и стабилния ви брак. Не пропускайте да предприемете промени и пътувания през първите десет дни на месеца, защото след 13 август Меркурий е отново в своето ретроградно движение и ви забранява инвестиции, смяна на работата и прибързани решения за начинания. Наложете си умереност в думите и действията. Не отказвайте срещи с ваши задгранични партньори през месеца, но ги насрочете за след 13 август. Дотогава не подписвайте никакви договорености. Ще ви е трудно да отстоявате интересите си и да поемете инициативата в свои ръце, но това не означава, че трябва без лична полза да работите за нечия кауза.

Хороскоп за август 2017 Телец

През август сте стабилни, находчиви и незаменими партньори в професионално отношение. Единственият недостатък е стремежът ви да обсебвате половинката си и ревността, която проявявате. След средата на август, когато Слънцето е в Дева, няма да се въздържите да мърморите и да критикувате колегите и близките си за какво ли не, но с това ваше поведение нищо не печелите. По-добре бъдете Телци, по-затворени в себе си, на момента дори темерути, вместо да се изявявате с нетипични за вас качества. Меркурий е ретрограден от 13 август. Предпазливостта е задължителна, ако искате да избегнете финансовите загуби. Не допускайте до себе си, до семейството си, до професионалните си планове интриганти, които чрез ласкателни думи са ви влезли под кожата, но говорят зад гърба ви и ви чернят в очите на околните, защото ще съсипят и деловите, и личните ви отношения. Вие самите сте склонни да ги предизвиквате, но не усещате кога прехвърляте границата на позволените хвалби, а те унизени, че ги поставяте на по-долна позиция от вашата, правят и невъзможното да ви мъстят. Вашите думи и действия неочаквано за вас самите отново ще наранят близките ви. Чувствате ли се напрегнати и неспокойни, няма да сгрешите да си вземете отпуска и да заминете на почивка с любимите си хора или сами, защото не винаги сте готови да споделите компанията на вашите приятели.

Хороскоп за август 2017 Близнаци

През август вашето спокойствие уравновесява ежедневието ви и ще ви помогне да изживеете много положителни емоции, особено ако анализирате грешките си и не ги повтаряте. Наблегнете на интелектуалното си развитие и се предпазвайте от използвачи, които отново ще кръжат на ята около вас и няма да ви оставят на спокойствие, ако дадете да се разбере, че очаквате добри приходи. Заради непрекъснатата ви заетост ще бъде затруднено общуването с хората от вашето лично, обкръжение. Постарайте се да им отделяте достатъчно време, особено на близките си. Поставете началото на новите си задачи преди 13 август, защото след тази дата Меркурий е в своето ретроградно движение, а те са основата на бъдещите успехи – лични и професионални, но не импулсивно, а само ако са планирани преди месеци. Преценката ви за съгласие или отказ на предложенията за сътрудничество, което ще ви донесе неочаквано обществено признание, също трябва да е ваша, а не вменена ви. През месеца, слава Богу, няма да прахосвате спечеленото. В личните отношения съхранете добрия тон и бъдете умерени, за да сте щастливи. Не се ядосвайте на грешките на околните, защото вредите на здравето си.

Хороскоп за август 2017 Рак

През август имате възможност да поставите ново начало и да тръгнете по пътя към материална си стабилизация преди 13-и, защото на тази дата Меркурий за пореден път навлиза в своето ретроградно движение. Завършването на започнатото в началото на месеца ще ви осигури приходи и спокойствие, но ви съветвам да овладявате чувствата си. Замислете се над отношенията си с хората от роднинското си обкръжение и разберете къде се коренят проблемите ви с тях. Не сте задоволили тяхна прищявка, която е свързана с разходи, но от вашия джоб. Следствието е опъване на вашите нерви и непрекъснато мърморене, разпространяване на слухове и интриги, че сте във финансова криза и едва свързвате двата края, които ви изнервят. Способни сте да се люшкате от силна омраза към силна любов заради нежеланието си да приемете правото на собствено съществуване на хората, с които живеете, но не заради техните мечти и планове, а защото очакват от вас да им дадете дори и онова, което не заслужават. През този месец очаквате признание и достойно възнаграждение за труда си, но може и да не ги получите, ако, сте си създали неприятели сред хората, от които зависите. Ще бъде засегнато чувството ви за собствено достойнство, ако не получите признанието, което заслужавате, но пък ще се радвате на завидни приходи.

Хороскоп за август 2017 Лъв

Август ви носи емоции, утежнени от ретроградното движение на Меркурий от 13-и и провала на по-голямата част от вашите планове, ако инатливо пренебрегвате звездните предупреждения. Ще избегнете неприятните моменти, ако отложите начинанията за следващия месец или поставите началото им без нерви и притеснение преди началото на ретроградното движение. Допуснете ли емоцията да ви ръководи, ще се сблъсквате с много трудности и постоянно противопоставяне на околните. Ако се налага да поставите началото на нови отношения или важни разговори, може да го сторите, без да ги финализирате. Трудно ви е да постигнете равновесие между емоцията, желанието и разума, да контролирате чувствата и преценявате постъпките си. Пазете се от изневери. Малката забежка ще има катастрофални последици за вас. Съхранете здравето и психиката си стабилни, ако не искате да взимате болнични.

Хороскоп за август 2017 Дева

През август сте лековерни и се поддавате на вредящи ви съвети от непознати хора, които някой иска да сближи с вас. От средата на месеца сте особено зависими от отношенията с околните. Имате възможност до 13 август, преди Меркурий да е започнал своето поредно ретроградно движение и да ви е наложил ограничения, да смените работата си или да отидете на почивка както и да сключите договори за нови проекти, ако имате намерение да инвестирате. След това се отдайте на рутината, защото емоцията властва над живота ви и отказвате да се вслушате в полезните съвети. Така сами предизвиквате сътресенията в личния и професионалния си живот. Тези от вас, които си мечтаят за собствен бизнес, да не регистрират своя фирма и да не поставят началото на дейността й през август, особено след 13-и, защото ако го сторят, са предначертали провала си. В случай че няма как да отложите договорено сътрудничество и ваши инвестиции, влагайте парите си на части, за да си спестите големите загуби. Бъдете толерантни към хората, които обичате, и не търсете вината за проблемите си в тях. Не е изключено да изневерите или да направите крачката към развод ей така, без причина, само защото не ви се подчиняват.

Хороскоп за август 2017 Везни

През август бъдете последователни и не пропускайте възможностите за ново начало в личния и професионалния живот, но само до 13-и, защото след това Меркурий навлиза в своето ретроградно движение и ви забранява начинанията, инвестициите и подписването на договори, защото всичко, което сътворите в това отношение, ще завърши с провал и загуба на пари. През месеца животът ви ще е изпълнен с положителни промени, ако съумеете да си наложите търпение и да не се люшкате без цел и посока. Радвате се както на пътуванията и промените, така и на подкрепа от своето обкръжение. От вас зависи да промените личните си отношения към добро или да ги прекратите завинаги, ако вече не сте щастливи. Също така от вас зависи да зачеркнете от живота си всички досадни ваши роднини, приятели и колеги, които ви използват. Губите времето си в напразни усилия да промените хората и да ги тласнете в нова посока, която не им харесва. Прибързаността е също във ваша вреда. По-добре е да забавите осъществяването на плановете си с няколко дни, отколкото да се провалите само за да сте точни, но не пред друг, а пред себе си.

Хороскоп за август 2017 Скорпион

Август ви налага да сте умерени и тактични, да премълчавате, но изисква от вас и да не надскачате възможностите си, факт, който ви изнервя. И все пак приемете, че работи във ваша полза, защото начинанията, ако сте ги планирали, са възможни до 13 август. На тази дата Меркурий започва ретроградното си движение и до края на месеца проваля ищаха ви за нововъведения. Не давайте заеми и не инвестирайте през август. Време е да подадете ръка на вашите неприятели от роднинското ви обкръжение и да прекратите конфликтите, които тегнат над вас от години. Не забравяте, че сте в година, която изисква да изявите положителните си страни, а не отрицателните. Избягвайте запознанства, подвластни на емоцията, които не преценявате правилно. Не допускайте до себе си интриганти, които целенасочено ви очернят в очите на околните. Предпазвайте се да не хлътнете в неочаквани отношения или такива, съсипващи хармонична кармична връзка, защото вместо да изживеете спокойно и месеца и остатъка от годината, ще се наложи да предприемате неочаквани обрати и да трупате негативна карма.

Хороскоп за август 2017 Стрелец

През август бъдете дейни до 13-и, защото след това Меркурий навлиза в своето ретроградно движение и блокира вашето желание за начинания, промени, инвестиции. Не бъдете наивни. Не подписвайте договори, ако не познавате добре хората, които ви ги предлагат, за да не се наложи да плащате чужди задължения и избегнете депресивните състояния. Запознанствата, свързани с деловите ви планове, са от значение. Предпазвайте се от опити да ви използват. Съветът ми е, вместо да проявявате нервност заради невъзможността да работите активно, да си вземете отпуск. Морето ви зове. Да бъдат особено внимателни тези от вас, които не са създали семейство, за да не се окажат подвластни на чувства и отношения, които ще провалят живота им, ако не успеят да ги прекъснат в зародиш. Може да сключите брак само ако сте сигурни, че сте с подходящия партньор. Не се поддавайте на ласкателства, чиято цел е да достигнат до тайните ви.

Хороскоп за август 2017 Козирог

През август имате възможност да поставите ново начало само до 13-и, защото след това Меркурий е в своето ретроградно движение. Нищо чудно да имате много пречки по пътя си, ако не сте преодолели комплексите си. Шансовете за развитие и обогатяване със знания са налице, затова ви съветвам да не ги пропилявате. Топлотата и доброто отношение към всички хора в средата, в която живеете и работите, са видими, но не позволявайте да ви използват. Дори и по време на забраните на Меркурий за активност и инвестиции имате възможност да създадете полезни познанства и да постигнете много в деловите и личните си отношения. От вас зависи дали ще приключите с роднинските разправии, започнали в началото на годината, или пък ще ги задълбочите, разочаровани, че омразата към вас още тлее в сърцата им. Както ще можете да разчитате на приятели, така и няма да се отървете и от разочарования. Пазете се от ласкатели, които няма да скъпят похвалите си към вас, дори и когато не ги заслужавате. Бъдете мнителни към хората, които искат да се нарекат ваши приятели. Необвързаните може да срещнат подходящия партньор. Семейните да не изневеряват.

Хороскоп за август 2017 Водолей

През август вашият идеализъм е безкраен и вярвате, че ще преобърнете живота на хората към по-добро. Уви, в един момент осъзнавате, че сте сами и околните нямат желание да ви подкрепят, въпреки че и те ще бъдат щастливи, ако това се случи. Ще се изявите като изключително даровити, интелигентни и честни хора, заслужаващи позицията, която заемат, но внимавайте и не импровизирайте, защото след 13 август Меркурий е в своето ретроградно движение. Всеки около вас ще ви подкрепи, когато стъпите на стабилна основа, а и дори и да не сте стъпили, важното е, че я градите. Въпреки това сте разочаровани, нетипично за вас несигурни и предпочитате да живеете в застой поне докато откриете своята нова мащабна цел. Причината за вашето поведение е отказът ви да приемете провалите и успехите си спокойно. Общувате с лекота, готови сте да смените средата си и да обновите кръга от приятели, а също да се разделите с хората, които не са подходящи за вас. Нямате шанс да се радвате на стабилни любовни отношения, ако сте самотни, защото винаги се стремите към най-неподходящото партньорство с хора, държащи на своята независимост и лична свобода, както и вие. Постарайте се да не допускате за пореден път делови партньорства, които след време ще ви разочароват заради некоректното си отношение.

Хороскоп за август 2017 Риби

През август не се чувствате добре в кожата си, защото сте подвластни на непредвидени трудности. Уви, причината е във вашите импулсивност и инат, които ви тласкат към прибързани и грешни начинания. Въпреки това трябва да сте благодарни на ретроградния Меркурий от 13 август заради възможността да избягате от непосилните си отговорности и да си дадете продължителна почивка. Отдайте се на рутинните си задължения и довършването на вече започнати и изостанали задачи. Въпреки трудностите късметът е на пътя ви, но вие сте склонни да го подминете само защото не ви се занимава в момента с това, което ще ви поднесе. Подвластни сте на чувствата в действията си. В неочакван момент сте способни да направите завой и да обидите точно тези, на които разчитате и не са ви предавали никога. През август прибързаните думи, изречени в гнева ви необмислено и нетактично, ще ви създадат врагове както сред вашите приятели, така и сред близките ви. Съхранете добрия тон и ще бъдете изненадани колко много хора ви уважават и ценят, но се страхуват да ви го покажат заради променливото ви поведение.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply