хората по формата на носа

Формата на носа издава всичко за човека – вижте как да разпознавате хората!

Всяка жена знае, че привлекателният нос предизвиква мъжкото внимание.

Но знаехте ли, че формата на носа ви може да разкрие много неща за вашата личност? Много специалисти смятат, че формата на носа разкрива факти за вашия характер, които по принцип може да остават скрити за другите. Обърнете внимание на носа на някого, когото виждате за първи път. Той може да ви помогне да разберете бързо какъв човек е.

Прав нос

Хората, които имат такъв тип нос притежават логическо мислене, и контролират емоциите си. Освен това са високо интелигентни и много надарени. Правоносците успяват да запазят хладнокръвие дори в най-напечените ситуации. Те са особено продуктивни в работна среда.

Нубийски нос

Нубийският нос е плосък, по-плътен в края си, къс и широк. Ноздрите са широки и кръгли. Той сочи, че притежателят му е изобретателен човек с много харизматичен и изкусителен характер. Звучи ли ви като Барак Обама? Да. Тези хора са винаги позитивни, оптимистични и отворени. Обикновено са много честни, което кара хората около тях да ги харесват.

Извит нагоре нос

Този нос е дълъг и извит, с почти конкавен свод и извито нагоре връхче. Тези хора често са любезни, оптимистични и много възпитани. Те са пълни с ентусиазъм и подкрепят много приятелите и членовете на семейството си.

Гръцки нос

За много хора гръцкият нос е символ на перфектния нос. Този нос е прав, със заострено връхче и широки ноздри. Гръцкият нос се свързва с много позитивни черти на характера като добри умения, позитивна енергия, интелигентност, страст, романтика и самообладание. Понякога те трудно изразяват чувствата си. Според специалистите известната Мона Лиза има гръцки тип нос.

Римски нос

Този тип нос има малка подутинка приблизително по средата на свода. Хората с подобен нос са хладнокръвни и амбициозни по природа. Те са невероятни лидери и силни личности. Освен това са особено добри в убеждаването на хората да се предприеме някакво действие. Клеопатра, Принцеса Даяна и Маргарет Тачър са само някои от известните личности, които имат римски носове. Сещате ли се за някой друг? Хари Потър? Да.

Клюновиден

Този нос е тесен и малко извит като птичи клюн, има изразителна форма с лека извивка в средата. Подобен нос имат идеалистите със силни убеждения, които са готови да се жертват за някои хора и като цяло са много креативни. Не можете лесно да контролирате подобен човек.

Извит нос

Извитият нос е тромав и със заострен връх. Подобен нос притежават хората, които са много отдадени на всичко, с което се захванат. Освен това, те са големи приятели и много внимателни.

Конвексен нос

Хората с такъв нос са харизматични и дори да не са на ръководна позиция знаят как да постъпят, за да бъдат чути. Имат огромно влияние върху хората около себе си. Винаги са много старателни и упорити.

Чип нос

Този нос обикновено е малък и ненатрапчив. Хората с чип нос са надарени с бърза мисъл и природна интелигентност. Понякога могат да бъдат агресивни, но винаги са забавни и пълни с енергия. Този тип нос е един от най-сладките в списъка ни.

Нос като копче

Този нос е къс и изискан. Хората с подобен нос са спонтанни в решенията си и това често дразни другите. Те са упорити и се справят добре с управлението на компании. Много са решителни и винаги постигат своето.

Остър нос

Хората с остър нос са индивидуалисти със сложен характер. Те са решителни и винаги защитават до последно позицията си, като често изпадат в ненужни спорове.

Месест нос

Месестият нос е тесен в основата си, но се разширява надолу и в края си е чип. Хората с подобна форма на носа са много умни, мислят и действат бързо. Понякога дори прекалено бързо, което ги прави малко агресивни. Според специалистите тези хора са грижовни и верни партньори.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply