тест с чаши

Много лесно и много вярно! Просто избери 1 чаша и виж какво говори това за теб!

Защо да не разберете нещо ново за вас и да се забавлявате едновременно? Вижте снимката и изберете любимата си чаша, а след това прочетете текста за вас според съответния номер на чашата.
Чаша номер 1

– Необикновен човек, който винаги е в центъра на вниманието. Вашата харизма привлича всички около вас като магнит. Сговорчиви сте и трудно се влюбвате.

Чаша номер 2

– Обичате забавленията. Постоянно сте заети с външния си вид и не обръщате внимание на другите хора около вас, докато са с вас на всеки уикенд купон. Флиртувате постоянно и се влюбвате по 10 пъти на ден.

Чаша номер 3

– Обичате простите неща и не се претоварвате с околната среда. Живеете в свой собствен свят и не се доверявате на хората, освен на семейството си. Във връзката сте ревнив и буен партньор.

Чаша номер 4

– Обожавате кучета. Чашата, която сте избрали е достатъчен знак за това. Но, защото не сте толкова голям фен на хората. Доверявате се на грешните хора и сте чувствителни. Лесно може да ви наранят.

Чаша номер 5

– Обичате да пътувате. Може да се каже, че повече сте развълнувани от самото пътуване, отколкото пристигането на желаната дестинация. Интелигентни сте и не оставяте нищо в ръцете на случайността или съдбата.

Чаша номер 6

– Сладкото е вашият енергиен източник, от който не можете да спрете да черпите. Чувствителни сте и нежни. Загубите в живота преболявате с любим шоколад в ръка пред телевизора.

Чаша номер 7

– Вие сте човек, който обича приятелите и не се срамува от нищо. Казвате всичко, което мислите директно и не отстъпвате, когато сте прав. Злопаметни сте и не давате втори шанс, но знаете как да простите.

Чаша номер 8

– Обичате природата и разговорите с личности, подобни на вас. Често грешите в избора на подходящ партньор за вас, защото имате твърде големи очаквания от хората. По принцип сте добри и носите маска на студен човек, за да се предпазите от жестокостта на хората.

Чаша номер 9

– Фен сте на турското кафе. Вярвате в съдбата и бабини деветини от типа на числа и черни котки. Не обичате много да говорите, но обичате да слушате историите на другите, защото сте и добър приятел, от когото всички търсят съвет.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply