мудра за привличане на пари

Лесна и бърза мудра за привличане на пари – ще се пробвате ли?

Мудра за привличане на пари и безпаричието вече има начин да бъде победено. Ако ви мъчи финансова криза, паричките в портфейла все повече намаляват, време е да действате.

Ако ви измъчва перманентна липса на пари, значи имате изкривяване на енергията. Тогава направете това лечебно упражнение. Спецовете я наричат мудра на богатството. Тя помага при тотално безпаричие, когато имате проблеми от финансов характер и изобщо не ви върви. Практикувайки я, веднага ще усетите една положителна настройка, невероятен прилив на енергия и увереност в собствените ви сили.

Мудрата привлича богатство и благополучие. Много скоро, след като я приложите, ще усетите една действително положителна промяна.
Как се прави?

Ръцете се поставят пред гърдите.
Дланите са една срещу друга, като страничния им ръб сочи надолу, при което палците са напред.
Основите на дланите се докосват.Свивате малкия, безименния и средния пръст, като фалангите им се съединяват една с друга.
Палците се съединяват един с друг със страничните им ръбове и посока 90 градуса към дланта. Показалците на ръката се вдигат вертикално нагоре, като се докосват във възглавничките.
Затворете очи и дишайте равномерно, и дълбоко.
Внушавайте си, е вътре във вас се сформира мощна енергийна опора, която помага да се освободите от застоя.

Така и освобождавате безпаричието, което ви е притиснало и отваряте пътя на мощното привличане на парите.

Необходимо да се прави в продължение на три дни. Обаче задължително да се извършва сутрин, но не веднага след ставане от сън. Продължителността на упражнението за излизане от материалната криза да продължава между три и пет минути. Разбира се, желателно е да има и силна вяра.

Ако в живота ви липсват финансови успехи и едва свързвате двата края, това е успешния начин да се избавите от материалната криза и да заживеете един достоен живот.Не се колебайте, правете тази мудра всеки ден и парите няма да липсват във вашето портмоне и в живота ви.

Източник: topactualno.com

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply