Крисия и Тифани

Крисия и кака ѝ Тифани взривиха плажа в Приморско (снимки)

Kрисия Тодорова и сестра й Тифани се забавляват на родното Черноморие!

Детето-чудо Крисия Тодорова вече порасна. И можем спокойно да я наричаме девойката-чудо. При все, че тя е на 13 години, а само година по-голямата от нея Сузи Мурад вече се вихри като скандална изкусителка.

За разлика от Сузанита обаче, Крисия продължава да пази детското в себе си.

И въпреки че понякога не може да се сдържи да не си залепи изкуствени нокти, все още осъзнава кое е добро и кое лошо. Може би и точно затова родителите й гласуваха доверие и за първи път й позволиха да отиде сама на море. Всъщност не сама, а с кака си Тифани и нейни приятелки. В чиито ръце Криси е повече от защитена и обгрижвана.

Отдавна знаем, че кака Тифани не е само сестра, но и най-добра приятелка на откритието на Слави Трифонов.

Двете имат и по-мъничка сестричка Марина, но тя е още на плещите на мама и тате. Докато Крисия Тодорова вече е истинска госпожица и тези дни предизвика фурор на плажа в Приморско. Почти нямаше човек, който да не я познае и да поиска да се снима с нея. В момента Криси е във Варна и заедно с кака се возят на яхти и се припичат на спокойствие насред вълните на морето.

Всъщност кака Тифани е тази, която запали плажа. Голямата вече девойка е станала истинска красавица и нека да не се сърди Крисия, но засега я бие по точки. Като порасне още малко обаче, гласовитката на Слави със сигурност ще й бъде огромна конкуренция.

Тифани показа страхотно тяло и лице.

А разкошната й дълга коса накара не един и двама гларуси да се обръщат и да цъкат с езици след нея. Каката на Крисия обаче не обръща внимание на никого. С по-малката й сестра и приятелките си разпускат чисто по женски и е повече от видно, че никакви мъже не им липсват. Браво и на Крисия, че не се е повлияла от „модата“, наречена момиче тип „Сузанита“!

Източник: goreshto

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply