мъж си имплантира крила

И това доживяхме! Човек с близо 200 пластични операции ще си имплантира крила!

Човекът, който претърпя 190 пластични операции, за да заприлича на мъжкото Барби Кен, ляга отново под скалпела, за да си имплантира крила, съобщава БТА, позовавайки се на в. „Дейли мейл“.

Роденият в Словакия Джъстин Йедлица е похарчил досега над 150 хиляди британски лири, за да осъществи своите налудничави трансформации. Йедлица сам проектирал четирите импланта за последната си пластичнта операция.

Джъстин ЙедлицаДосега ексцентрикът се е подложил на 5 операции на носа, има импланти на раменете и е преобразил брадичката си, така че да се превърне в живо копие на Кен.

Имплантите на новите криле също трябвало да паснат на „естетиката на мъжкото Барби“. По този начин Кен щял да заприлича на ангел.

Жива кукла Кен34-годишният Йедлица беше заснет преди, по време и след операцията за американския риалити формат „Botched“. Той се хвали, че е преправял почти всяка част от своята анатомия, като крайната му цел била да се превърне в „100 процентова пластика“ и да стане съвършен от негова гледна точка.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply