как живее принцесата на Гърция
21-годишната принцеса Мария-Олимпия живее като в истинска приказка. Красавицата е дъщеря на принц Павлос от Гърция и принцеса Мари Шантал.

Нейният дядо, гръцкия крал Константин Втори, абдикира през 1973 година.Момичето живее в Лондон, но много често пътува и не спира да показва снимки от бляскавия живот, който непрекъснато води. Чаровницата е най-голяма от петте деца на кралската фамилия и става все по-популярна не само в родината си, но и по света.

Набирайки галопираща известност на Острова и по света принцесата се появява по таблоидите, както и на кориците на няколко бляскави списания. В Инстаграм, Олимпия непрекъснато публикува снимки от своя бляскав живот и екзотичните места, които посещава. Тя го прави от профила на майка си, като качва и снимки от живота на своето семейство. Именно с тези фотоси тя стана любопитна за световните медии, а в самата социална мрежа чаровното момиче има милион последователи.

Принцеса Мария Олимпия изглежда не само прекрасно, но и се отличава с отличен моден вкус.

Дъщерята на принц Павлос учи в столицата на Великобритания драма, история на изкуството и фотография. Цяло лято богатата наследница прекарва на екзотичните Бахамите, в красива Шотландия, както и на тузарския гръцкия остров Миконос. Принцеса Мария Олимпия засенчи по блясък дори и любимката на британския народ принцеса Кейт.mari4

Съпругата на принц Уилям винаги очарова със своята красота, непосредственост, изисканост и кралска прелест, но пък не води този бляскав живот като гръцката богиня. Причината е, че херцогинята на Кеймбридж вече е майка на двама кралски наследника и затова й подхожда по-смирената роля на съпруга на престолонаследник.mari6

Принцеса Шарлийн, съпруга на принц Албер Втори от Монако никога не е искала да я приемат като принцеса от приказките.

Олимпийската шампионка по плуване от ЮАР прие живота на нейна светлост, но твърди, че не се е променила. След като замени африканските залези с двореца в Монако , тя преди да роди близнаците, основа фондация, в която преподава плуване на деца в неравностойно положение. Затова двете принцеси не водят този бляскав живот на пътешествия, както 19-годишната принцеса Мария-Олимпия. Те просто са се отдали на по-стойностни занимания, които се приоритет на по-зрелите години.

Принцесата на ГърцияПринцесата на Гърция снимки

Мария-ОлимпияМария-Олимпия снимки

Принцеса Мария-ОлимпияПринцеса Мария-Олимпия снимки

Гръцка принцесаЖивотът на една принцесаКак живее Мария-Олимпия

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply