коя зодия ви е слабост

Математически точно! Вижте коя зодия ви е слабост – трябва поне веднъж в живота да имате такъв партньор!

В зодиака има повече любовни комбинации , които са въплъщение на страстта и големите емоции, така че точно такова привличане е неизбежно.

Разберете коя зодия ви е слабост и поне веднъж в живота ще имате такъв партньор:

Овен и Везни

Още при първата среща на тези знаци се появяват искри. Енергията и сексуалността на Овена и очарованието и префинеността на Везните създават силна химия. Тази любовна връзка е голямо предизвикателство и за двете страни, така че едва ли ще устоят да не опитат да създадат двойка.

Проблеми в отношенията могат да възникнат, когато приличието и начина на живот на Везните започнат да изнервят Овен. Везните от друга страна, ще се опитат да направят Овена по-уравновесен.

За да успее връзката, е необходимо тези два знака да слеят своята същност в съвместни дейности, вместо да се препират.

Телец и Скорпион

Когато нежният Телец се разкрие пред Скорпион и в него открие страстта, която носи, се стига до силно сексуално привличане. Когато влязат във връзка, не могат да се наситят един от друг, но кавгите са също неизбежни.

Телците се уморяват от темпото на Скорпиона, а Скорпионът го притеснява пасивността на Телеца.

Ако страстта на спалнята може да бъде пренасочена към общите интереси, нещата могат да се подобрят.

Близнаци и Стрелец

Привличането между тези два знака не е само физическо, но се отразява и на психично ниво. Любопитните Близнаци и Стрелци, които вечно философстват, обожават взаимните преговори.

Близнаците може да се възмутят от позицията на Стрелец, който винаги всичко знае най-добре, докато Стрелецът може да се подразни от партньора за частичната му незаинтересованост и склонността към клюки. Решението е в съвместните пътувания.

Рак и Козирог

Чувствителността на Рака и силата на Козирога представляват перфектно съчетание.

Страстта може да бъде закратко затруднена от емоциите на Рака, а Козирогът може го пренебрегне, ако се отесне с нерешителност и несамостоятелност.

Задължително трябва да си напомнят, че не са само партньори, но и любовници, ако искат да успеят.

Лъв и Водолей

Кралят на света не може да устои на свободолюбието на Водолей който признава само своя авторитет. Бунтовническия дух е освежаващ за Лъва, докато за Водолиите е привлекателна харизмата на Лъва.

Прекомерната нужда от внимание на Лъва и противопоставянето на Водолиите може да доведе до сериозни проблеми.

Спасение трябва да намерят в леглото, далеч от всички хора и познати.

Дева и Риби

Девата обича реда, а Рибите не харесват рутината, така че това е достатъчно противоположен случай, за да се привлекат. Връзката виждат като единствен начин да променят живота си, защото Девата обожава да поучава Рибата на ред, докато Рибата учи Дева как да се отпусне.

В определен момент лекомислието на Рибата може да попречи на Дева, а необходимостта от контрол на Девата може да бъде препятствие за другата страна.

Готовността на компромис може да спаси връзката.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply