диетата на ути бъчваров

Вижте тайната диета на Ути Бъчваров, с която той свали повече от 20 кг!

Диетата на Ути Бъчваров е режим, от който доста българи към момента живо се интересуват.

Очевидно е, че готвачът е свалил много килограми, което безсъмнено кара зрителите ежедневно да се питат на какво се дължи тази скоростна промяна. Освен с повече физическа активност, Ути е постигнал промяната и благодарение на храната, която приема дневно. Тя е много по-различна от тази, на която е залагал редовно преди време.

За да се смъкнат 10, 15, та даже 20 килограма, без съмнение е необходимо да се направят кардинални промени в стила на живот.

Решението не се крие нито само в храната, нито в тренировките. Комплексно е. Бързото сваляне на непотребното се осъществява, когато двете неща се съчетаят. Ути е заложил точно на тази формула и очевидно успехът е на лице.

Благодарение на този уникален режим готвачът успя да свали цели 22 килограма. Успехът е внушителен. Всеки, които се бори за същото, е добре да се запознае в детайли със същността на конкретната диета и нейните правила.

В основата на забележителните резултати стои една единствена напитка.

Наричат я убиец на мазнини от тялото, тъй като влиза в ролята именно на такъв и то доста успешно. Рецептата е следната: приготвят се 800 мл вода и се изчаква до нейното кипване. След това тенджерата се премахва от огъня, за да може през това време в нея да се сложи една пръчка канела. Веднага след канелата идва ред и на дафинов лист. В тенджерата се добавят 3 бр. Има и още една съставка, която се прибавя накрая.

Става въпрос за супена лъжица зелен чай (задължително сушен). Всичко е необходимо да се запари и да се приема от течността след нейното охлаждане. Преди това обаче тя се прецежда. Получава се отлична отвара за отслабване, която успя да помогне на Ути в тази толкова важна битка с килограмите.

За още по-силен ефект напитката се разделя на три равни части, за да се взима трикратно в рамките на деня.

Първата доза се изпива сутрин на гладно, втората е малко след закуската, а третата известно време преди лягане. Добре би било, ако отварата се пие всеки път по еднакво време, за да може тялото да привикне към промяната. Диетата на Ути Бъчваров продължава 2 седмици, а през това време приемът на напитката не бива да се прекъсва.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply