какво издава цвета на червилото

Само за жени: Вижте какво издава за Вас цветът на червилото Ви

Някога чудели ли сте се защо можеш да разбереш толкова много за някого само като го погледнеш? Изборите, които правим преди да излезем от дома си, носят повече смисъл отколкото предполагаме.

Начинът, по който се представяме пред външния свят – от облеклото до начина на оформяне на прическата и веждите, казват за личността ни страшно много неща преди дори да сме си отворили устата.

Затова едва ли е изненада за някого, че цветът на червилото може да разкрие елементи от характера. Докато много жени го избират съзнателно, често случаят не е такъв и казва повече от това, което човек всъщност иска да сподели.

Вижте как да тълкувате разликите у другите според избора им, а и да разтълкувате самия себе си!

Ярко червено

Ярко червените устни целят едно единствено нещо – заявяване на дързост. Този цвят излъчва увереност пред света. Ако несъзнателно го избереш, се опитваш да покажеш на околните, че си страстна личност, която обича да й се възхищават, както и че не се страхуваш да покажеш чувствената си страна.

На тези от вас, на които им липсва дързост, червеното червило може да помогне да се превърнат от тих странник в една по-добре своя версия.

Кафеникаво

Хората интерпретират кафеникавото по различни начини, но в общи линии това е червило, което комбинира кафявото с лилаво.

Този нюанс говори за тих контрол. Изборът на такова червило разкрива, че не държите да сте крещящ във външния си вид, но знаете много добре какво правите. Организиран сте и търпелив, обичате да планирате внимателно вместо да се впускате в прибързани неща.

Оттенъкът може да ви помогне, ако искате да убедите някого в каузата си, има огромна власт в простотата на цветовете.

Убито червено

Убитият червен цвят говори за скромност. Дамата, която го избира, предпочита да не се набива на очи твърде много и не се чувства комфортно да е център на внимание. Тя казва на света, че е тиха личност, но това далеч не означава, че е скучна. Притежава богата душевност, но просто на околните може да им отнеме повече търпение да я открият.

Този оттенък е подходящ за първа среща, тъй като изпраща посланието, че другият ще трябва да положи малко повече усилие, ако иска наистина да ви опознае.

Прасковено

Прасковеното червило заявява ясно пред света, че сте един наистина добър човек.

Този цвят разкрива, че сте мил и щедър, че ви е грижа страшно много за семейството и приятелите и винаги им помагате както можете. Винаги сте на разположение и сте готов да се лишите от личното си време, енергия и средства.

Изборът на прасковеното ще помогне да извикате доброто и в другите.

Ярко розово

Ярко розовото червило показва, че водите живот, изпълнен с приключения.

Ако оцветите устните си с него, значи не се страхувате да покажете на света дивата си същност. Любимата ви дума е „да” и отговаряте с нея на нови изживявания, хора, храни. Малко са нещата, които ви плашат.

Винено

Червилото с винен цвят говори, че умеете да съблазнявате във всяко едно отношение.

Никога не бързате да получите каквото сте си наумили. Наслаждавате се на всички аспекти от живота и сте човек, който знае как да живее за мига. По отношение на любовта, предпочитате тръпката на преследването вместо бързото завоевание.

Бебешко розово

Ако обичате да си слагате такова червило, сте човек, който обича да бъде възприеман като сладък и очарователен.

Този оттенък казва на света, че обичате миличките и мекички принцесешки неща. Харесвате децата и животните. За вас е важно да сте заобиколени от красота, мекота и нежност.

Безцветно

Безцветното червило показва една дълбока връзка с природата, животните и като цяло заобикалящия свят. Не ви вълнуват изкуствените изживявания и повърхностните отношения. Намирате смисъл във всичко, което виждате и правите.

Този цвят може да накара околните да не ви възприемат съвсем сериозно.

Уникален цвят

Синьо, зелено, жълто или всеки друг необичаен за червило цвят говорят за креативност.

Слагайки си такъв оттенък, казвате на света, че имате живо въображение. Независимо дали сте интроверт или не, артистичността играе важна роля в живота ви. Не ви е страх да излизате извън границите и да бъдете възприемани като различни.

Такова червило може да помогне на човек, който се интересува прекалено много какво мислят останалите за него.

Черно

Черното червило не означава, че сте негативен или зъл човек, но показва, че имате тъмна страна. Вероятно имате саркастично чувство за хумор и не се забавлявате навсякъде и с всички. Не харесвате ярки цветове и си падате бунтар.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply