img

Избери 1 картинка и виж каква жена си!

/
/
/
Ако искате да разберете що за жена сте, трябва просто да изберете една от картинките.

Не се замисляйте дълго време. Огледайте всяка една от тях и се спрете на тази, която най-силно привлича вниманието ви. Безспорно всяка дама е красива по свой собствен начин. С този лесен тест обаче ще научите към коя графа спадате.

Ето какво означава изборът ви:

1 – Мис Спонтанност
Вие наистина сте като малко дете – игрива и палава. Очите ви искрят като истински звездици. Именно те са тези, които карат мъжете да се влюбват във вас.

2 – Мис Домакиня
Вашите най-важни задачи в живота са грижата за любимите ви хора и създаване на топлина и уют за тях. Безспорно мъжете биха искали да имат жена като вас до себе си.

3 – Мис Жар
Няма нещо специално, което може да опише личността ви. Истината е, че вие не се подчинявате на никакви рамки. Всеки ваш ден е изпълнен с приключения.

4 – Мис Необходимост
Вие сте способни да кипнете кръвта на всеки.
Мъжете не бива да ви приемат като даденост, а да ви печелят.
В крайна сметка до вас успяват да стигнат само най-смелите, другите остават да ви се дивят отстрани.

5 – Мис Скромност
Най-хубавото в тези жени е, че нямат прекомерни претенции. Те вярват, че е много по-добре да имаш една птица в ръката си, отколкото да има две птици, които са в небето.

6 – Мис Романтика
Вие притежавате рядка комбинация между чар, нежност и лекота. Възприемате с възхищение всеки един жест, дори и най-малките. Имате нужда от взаимност и любов.

7 – Мис Желязната лейди
Независимост, ясна посока и завидна интелигентност са вашите най-силни страни. Вие не сте склонни да чакате принца, а да намерите някой, когото да превърнете в принц.

8 – Мис Чувственост
Смятате за отживелица твърдението, че инициативата в интимен план винаги трябва да се поема от мъжа. Мъжете обожават тези дами, защото ги карат да се чувстват желани.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *