златната минута

Всеки ден има по 1 златна минута, в които се сбъдват желания – вижте как да я изчислите!

Всяко денонощие има Златна минута, в която нашите желания, отправени към Вселената се сбъдват.

Още от древността хората са вярвали в могъществото и силата на тази минута всеки ден, която изпълнява съкровени желания.

Според мистичните твърдения –по време на Златната минута се отваря енергиен портал, посредством който хората се свързват със своя Бог, ангел-хранител, Вселенската енергия или други свръхестествени сили, в които вярват.

Как се изчислява Златната минута за всеки ден

Взима се денят (който ще показва часа) и месецът (който ще показва минутите), например за датата 20.02 получаваме, че Златната минута се пада в 20:02. За дните между 25-то и 31-во число на месеца, Златната минута се определя като се разместят местата на датата и месеца, съответно датата показва минутите, а месецът – часа (например за 25.02- Златната минута е в 02:25 минути). Точно в този момент е Златната минута, в която изричаме ясно и точно своето желание.

Мистиците съветват, ако решим да се възползваме от тази уникална възможност за постигане на цели, много да внимаваме какво си пожелаваме.

Желанието ни не бива да е егоистично или да навреди на някого. За да се сбъдне това, което желаем, трябва да сме искрени и чисти в сърцата си.

Друг важен съвет е да не използваме отрицателната частица „не“, когато формулираме желанието си, защото така няма да може да се възприеме точно и нещата могат да се обърнат срещу нас. Тоест не си пожелавайте да „не сте болни“, а си пожелайте „да сте здрави“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply