жена кърми приятеля си

На къде отива света? Млада жена напусна работа, за да кърми мъжа си на всеки 2 часа

Дженифър Мулфор от Атланта стана истинска интернет сензация, след като публикува новината за нейната необичайна връзка с 36 годишния Бредом Лисон, когото трябва да кърми на всеки два часа.

Необичайната американка предизвика възмущение в обществото, но тя се радва на своя избраник, както казва сама. Дженифър казва, че винаги е искала да има връзка, в която ще кърми приятеля си и прочела, че кърменето на възрастните може да направи блестяща връзка между двамата, предаде Дейли Мейл.

Признала и че посещава различни сайтове за запознанства, за да намери партньор, който ще иска същото, което и тя иска, но в същото време за тази идея й споменал бившата ѝ любов от училищните дни.

– Мога да кажа, че от неговия глас усетих, че е и той развълнуван и любопитен. В този момент знаех, че съм намерила партньора на живота. И двамата искахме едно и също нещо в нашата връзка – магическа връзка, която само с кърмене може да се постигне, казва Дженифър.

Той вече има и дъщеря на 20 години, а казва, че след намирането на партньор, трябвало първо да бъде „на сухо“, всеки два часа, за да потикне отделянето на мляко и да излъже тялото си, че има бебе.

– Отказах се от всичко, за да направя това да успее“, подчертава тя и добавя, че вечер използва помпа за гърдите.

Мулфор използва билкови хапчета и в храненето добавя семена от лен, защото си мисли, че така дава качество на млякото.

Брад заявил, че е развълнуван заради здравните предимства при кърменето. Те казват, че такова нещо не биха правили в обществото, защото това е много лична част от живота им.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply