бременна проститутка

Тъжната изповед на една бременна проститутка в България

Тя е на 29-30 години. От 4 г. проституира в София, продължава и сега, макар и бременна в петия месец.

Тя е от другите хора, в сенките около нас, за които „Офанзива“ разказва и които показва. Те са сред нас, готови да продадат себе си, децата си, за да задоволят похотливите и тъмни страсти на други, също толкова пропаднали души. Които като хамелеони крият покварата си. Това е разказ за една бременна проститутка. Тя е част от историята на жените-инкубатори, които продават телата си на мъже-фетишисти.
Апартаментът е в малка кооперация, в стаята има плюшени играчки. Тя, да е наречем условно Бети, е бременна.

„Какво да го правя? В петия месец какво да го правя, освен да го родя“, казва варненката от семейство на сръбски цигани, по собствените й думи.

Тя работи от 4 г. в София, има клиенти, наскоро дошъл дори един от Австралия, привлечен от обявата й. Австралийският клиент й донесъл играчка маймунка и напълнил другата стая с цветя. Тя уверява, че сексът за бременните е задължителен, за да е по-лесно раждането.

„Не съм спирала, откакто съм бременна“, обяснява Бети, и уточнява, че никога не е имала клиент, който да я измъчва или да иска по-извратени неща, макар тя да предлага „пълна програма“.
Забременяла от един грък, с когото си поживели 6 месеца.

Когато той разбрал, че ще има бебе от нея, останал в Гърция и повече не я потърсил.

Бети не се лишава от цигарите, убедена, че те не пречат на детето в утробата й. Пуши по 10 на ден.
Отсега обаче готви планове за първородната си рожба. „Ще го дам за осиновяване една година, защото първото време, когато родиш, е трудно – колики, памперси, повиване“, кахъри се Бети.

„Ще е много трудно за мен, първескиня съм, не знам как става. Не мога да го водя във Варна и да обявя на майка ми и баща ми: „Заповядайте, аз имам дете!“
Животът на бъдещото дете на Бети е обречен – още преди да поеме първата си глътка въздух, невинното създание е осъдено да живее в тинята. „Ако майка ми и баща ми разберат, ще ме изключат от семейството“.

Цялата потресаваща история на Бети – във видеото (18+)

Източник: Канал 3

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply