Дани Милев

Вижте какво каза Дани Милев за участието си във ВИП Брадър и живота в Къщата!

„Шеф Петров няма син бияч! Това е част от играта му, спрямо останалите участници в Къщата”.

Това заяви Дани Милев, след като излезе от шоуто „ВИП Брадър”, пише Hotarena.net. Музикантът коментира най-колоритния играч в предаването, твърдейки, че той играе във „втори филм” вътре във формата.

Самият Дани Милев е категоричен, че за него шоуто не е било особено изпитание.

„След като съм бил шест месеца в затвора, „ВИП Брадър” ми се видя ега ти лукса и спокойствието. Бях подготвен, че ще се случват интриги, всеки срещу всеки, или разделение на някакви лагери”, казва той. Според него, още на втората седмица всички са си разказали живота и започнало да става ужасно скучно. Затова и започнали да плетат интриги в Къщата.

Милев е категоричен, че да живееш с още пет човека в стая и да ходиш до тоалетната пред всички тях, и да излизаш по шест пъти навън в годината е къде-къде по-голям ад, отколкото да се отделиш от обществото и да поживееш в лукс. „Моят праг на гняв е много висок, затова и не съм се карал с никого.

Проблемът е голямото его, което хората показват вътре”, коментира още Дани.

Той призна, че с Мариана Попова, която го защитаваше от отпадане, са имали доста критични моменти, но са приятели. „Да, имахме период от 4 години, в които не си говорехме, но винаги сме били най-добри приятели”, обяснява музикантът.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply