съвети преди сватбата

6-те най-ценни съвета, които един баща може да даде на сина си преди сватбата!

Един баща се вълнувал много, когато синът му обявил, че ще вдига сватба.

Той в същото време се притеснявал, как детето му ще се справи с нелеката задача, да бъде глава на семейство. Преди да поеме пътя си, той искал да го научи няколко важни мъдрости, които да следва …

1. Сине, никога не удряй жена си, болката по тялото не може да се сравни с болката, която остава в душата, а това означава, че може да си с голям проблем, да живееш с наранена жена.

2. Сине, ако сега, след като си вече женен продължиш да водиш ергенски живот, скоро отново ще бъдеш сам.

3. Синко, под какаовото дърво, където срещнах майка ти (в сегашно време ресторантите и заведенията), запомни, че най-интимното нещо, което правехме, е да се прегръщаме.

4. Сине мой, когато започнеш да изкарваш повече пари, недей да пазиш за себе си, или да ги харчиш за незначителни неща, или хора, които никога няма да разберат, колко трудно ти е било да ги спечелиш, а ги сподели с жена си, човекът който е бил през цялото време до теб и те е подкрепял.

5. Синко, когато отивах под прозореца на майка ти, за да хвърлям камъчета, или да й свиркам нашия сигнал, за да излезе, то не беше, за да правим секс, а защото страшно много ми липсваше.

6. Запомни, че когато казваш, че жена ти се е променила, то сигурно е защото ти също си спрял да правиш нещо от своя страна.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply