семейство без дом

Младо семейство чакаше бебе, но нямаха пари за собствен дом и тогава им хрумна страхотна идея, която и вие ще искате!

Двойката Майра и Джеръми Томпсън нямали свой дом, нито пари за наем на апартамент, но съвсем случайно се сдобили с един стар училищен автобус.

В момента, в който семейството е трябвало да порасне, т.е. когато Майра забременяла, Джеръми осъзнал, че е крайно време жилищния им въпрос да бъде решен. Тогава той се сетил за единственото нещо, което притежавали – стария автобус.

И от него измайсторил феноменален дом за семейството си.

Самият автобус е произведен още през 1989 г., а на двойката са били нужни 4 години, за да завършат проекта. Може би не е „най-модернана“ къща в квартала, но със сигурност е най-атрактивната.


Идеята дошла, след като двойката пожелала да има свободата да пътува, но и да имат нещо, което ще бъде техен дом, където и да са.

Кухнята не е особено голяма, но е достатъчно широка, за да може човек да се движи наоколо. Съдържа хладилник, готварска печка и мивка, т.е. всичко, което е необходимо за една функционална кухня.

В дневната стая, в която може да се отпуснете и да почетете, се намира и малка печка, която ги грее особено през студените зимни месеци.


В спалнята има място и за сядане и за музика. За това допринася дървения таван, който е отличен за създаване на добра акустика.

Джеръми използва това място за свирене на китара.


Това е едно доказателство, че не е нужно да имате най-голямата къща в квартала, за да откриете истинското щастие, а тази двойка, която сбъдна мечтата си е доказателство за това.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply