мода в палтата

Мода в палтата – как да изберем и с какво да носим палто?

Тенденция на есента – пончо и голямо палто в свръхдоза.

Това са идеалните връхни дрехи за есента и зимата. Ако ви трябват съвети от стилисти, как да ги съчетавате с останалите дрехи, то ето някои насоки:

Удобните комфортни неща винаги ще бъдат най-обичаните в нашия гардероб, особено през прохладните есенни месеци. Препоръчваме ви да обмислите топло и модерно покритие или пончо. Подходящ вариант е за всякакъв вид фигура и тяло – ябълка, круша или правоъгълник. Има много опции с това, което може да носите като широко палто, така че да не изглежда гадно. Може да имате красива, хармонична и в същото време модерна визия. Всичко зависи от вас: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/452-конфузии.

Без значение, от какъв материал е направено палтото (кожа, вълна или еко кожа), най-важното нещо за създаването на ансамбъл са балансираните размери, стилна дължина. В този случай моделът за наднормено тегло ще работи единствено, за да подчертае вашето достойнство и да скрие недостатъците на фигурата. От друга страна, нашите съвети не могат да бъдат универсални за всички, защото стилът е личен избор и зависи от вашия вкус и предпочитания.

Как да изберем палтото

Един от важните фактори при избора на правилно палто е покриването на раменете, което не трябва да е по-малко от 2 см от действителното рамо. Самите ръкави трябва да са малко по-дълги и по-широки от обикновения ръкав и леко да покриват ръката. Универсалното изрязване на ръкава в този случай ще бъде раглан. Вижте и тези летни връхни дрехи: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/5-връхни-дрехи-за-лятото.

Говорейки за дължината, всяка жена трябва да избере най-подходящото за нея. Мнозина вярват, че дълго палто, не е най-добрият избор, защото то не е удобно, особено в обществения транспорт, а други напротив предпочитат дължината на глезена. Стилистите препоръчват да изберете дължината на палтото за останалата част от дрехите. Това означава, че дължината на палтото не трябва да бъде по-къса от роклите или полите, които носите.

Различни видове палто

Сега има различни стилове, цветове и отпечатъци, от класически до модерни. Ако имате намерение да носите палтото си в продължение на няколко сезона с различни дрехи, препоръчваме да изберете класически гладка непрекъсната тъкан с неутрални цветове: кафяво, бежово, черно. Това са универсални нюанси, които ще задоволят почти всяко облекло.

За да придадете свежест на изображението си и да се откроите от тълпата, изберете бяла козина. С нея ще изглеждате престижни и скъпи. Също така, бял цвят може да се комбинира с огромна палитра от нюанси и отпечатъци на дрехите ви.

За да дадете модерност и в същото време романтика, изберете пастелни цветове – розово, ментово, синьо. Но не забравяйте в същото време, че другите компоненти на ансамбъла трябва да бъдат в задържани неутрални тонове и да не изглеждат бонбонено.

Облеклото в клетката никога не е излязло от модата, но тази козина трябва да избере едноцветна комбинация, за да балансира визуалното изображение и да не бъде прекалено разнообразна.

За студения есен и зимен сезон добре е да се грижите за широката козина от изкуствена кожа. Сега тя е в световната тенденция, за разлика от естествените кожи. Палта от изкуствена кожа се предлагат в разнообразни цветове и лесно се грижат. Но не забравяйте за баланса в комбинацията от цветове и текстури от тъкани! Ако имате ярко широко палто, трябва да изберете неутрална, по-тясна долна част. Комбинирайте с дънки и маратонки. Сега е много модерно да се смесват стилове.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply