от какво се страхуват зодиите

Вижте от какво се страхува всяка зодия!

Всички зодии се страхуват от определени неща в живота си.

Астролозите твърдят, че съзвездието, в което е роден даден човек, не само отразява особеностите на неговата личност и характер, но също така и определя страховете, които ще го преследват в живота. Не ни пречи да знаем кои са собствените ни слабости, както и в какво са най-уязвими останалите зодии. Може би дори тогава ще разбираме по-добре себе си и ще приемаме различията в хората по-добре.

Овен

Овенът притежава невероятен талант: той може да покаже силата на характера си и независимостта си от мнението на други хора. С това е свързана основната му фобия – страх да не изпълни целта си. Овните се страхуват, че всичко може да се срине в един миг. В допълнение, Овенът се страхува от самотата и бездействието.

Телец

По-възрастните телци придобиват всички големи страхове и комплекси. Основният страх на знака е загубата на стабилност. За тях е истинска катастрофа да останат сами без препитание. Телците се страхуват и от нови познанства. Дълбоко в себе си, те самите не мислят, че е интересно да имат много приятели.

Близнаци

Близнаците са може би единствените от целия зодиакалния кръг, които са лишени от всякакви комплекси. В същото време се страхуват, че все пак ги имат. Те се страхуват от загуба на смисъла на живота, което е любимата им дейност и на близките до тях хора. Близнаците се страхуват от самотата и те постоянно трябва да се чувстват нужни и полезни.

Рак

Рак – комплексирана личност. Неговите комплекси се редуват със скоростта на светлината. Днес, те не харесват външния си вид, утре – начина, по който се държат в обществото. Цялата загадка е, че раците постоянно се страхуват да не паднат в очите на другите, те много бързо реагират на мнението на хората. В допълнение, раците се страхуват от загуба на финансова стабилност. Те се страхуват да променят нещо в живота си, защото едва ли биха получавали някаква промяна.

Лъв

Външната обвивка на лъва го показва като безстрашен и самоуверен. Въпреки това, страховете и комплексите му стоят все още в него. Те смятат, че са перфектни, но дълбоко в себе си, разбират, че са несъвършени и че имат много недостатъци. От това идва основният им страх – страхът от загуба и да останат без работа или пък да играят второстепенна роля в живота.

Дева

Слабостта на Девите е, че са зависими от мнението на другите хора, тъй като присъщия им страх е от клюки, подигравки и присмех. Ето защо, Девите трудно стават лидери, изпълняват ясно поставени задачи, но в същото време не стигат до възходи. Характеризират се с точност и инертност.

Везни

Везните имат постоянен комплекс по повод тяхната значимост и положение в обществото. Дори и ако те достигнат до големи върхове, те не могат да се наситят на това. Везните също се страхуват, че са неразбрани. Но основният им страх се крие във възможностите им. Те се страхуват от всички начинания и си мислят: “Ами ако не мога?”

Скорпион

Скорпионите са горди натури, които се чувстват превъзходно пред другите, а това означава, че те с всички сили се опитват да скрият страховете си. Но и те ги имат. Скорпионите много страхуват да останат без работа. В допълнение, те се страхуват от ежедневието и живота. Ето защо, всички комплекси и страхове Скорпионите се опитват да скрият под маската на сила, студенина и безскрупулност.

Стрелец

Стрелецът се страхува от затворено пространство, ограничена свобода и от придобиване на знания. Стрелецът няма да издържи, ако някой би ограничил свободата му. Също така, хората от този знак се страхуват да бъдат без работа. Ето защо те полага всички усилия, за да си гарантират добра позиция в обществото и стабилност.

Козирог

Козирозите често страдат от своите външни недостатъци, но с течение на времето те започват да гледат на себе си реално. Същевременно те могат да изпаднат в комплекси заради прекомерната си резервираност и неспособност да намерят подход към хората. Козирозите се страхуват от загуба на постиженията си, страхуват се да останат без пари и приятели.

Водолей

Водолеят се страхува да бъде като всички останали. Изпитва ужас, ако е изгубен в сивата маса и не се откроява. Водолеите обичат да са сред компания, но те също се нуждаят от време, в което да бъдат сами. Но тук е и парадоксът. Когато остане сам със себе си, Водолеят започва да чувства страх от това да не остане самотен и без работа.

Риби

Риби – най-мистериозният знак на зодиака. Те по природа са меки и уязвими, чувствителни, романтични и нерешителни. Те са самоуверени, така че могат да се страхува от всичко, което излиза извън рамките на рационалните идеи за света. Странното е, че те се страхуват да бъдат за цял живот наказани заради нещо.
Източник: otbaba

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply